U bent hier: Home / Collections / Vndg

Vndg

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 13-06-2020 21:48

.

Verlies Viruswaanzin voorspeld

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 24-07-2020 19:51
Viruswaan is van meet af voorspeld dat het kort geding voor opheffing van de Corona-maatregelen zal worden verloren. Ook de gronden waarop zijn voorspeld. Viruswaan weigert te luisteren naar deskundigen. Viruswaanzin bestaat uit dansers, een mislukte jurist, een mislukte wetenschapper en een mislukte boekhouder. Steeds weer stelt Viruswaanzin de oplossing uit terwijl het ermee bekend is. De hele discussie van Willem Engel en Mordechay Krispijn en Jeroen Pols en Maurice de Hond doet er helemaal niet toe. Het enige wat van belang is wordt gezegd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl

Viruswaanzin had het kort geding kunnen winnen. Het had in ieder geval een zet kunnen doen de goede kant uit. Toen bekend werd dat de rechter werd vervangen voor een kuchje had Jeroen Pols direct de eis kunnen wijzigen en het Zelenko-protocol en het recept van huisarts Rob Elens naar voren dienen te schuiven. Daarmee had hij bewijs geleverd dat de rechter met het kuchje snel, veilig en goedkoop kan genezen. En gewoon het kort geding had kunnen doen. Jurist Jeroen Pols wil het er niet over hebben. Keer op keer beweert hij dat Viruswaanzin juridisch gelijk heeft terwijl dit niet de waarheid is. Viruswaanzin heeft heel erg ongelijk. Niks wat Viruswaanzin stelt en beweert is van belang. 

Sars-cov-19 is een virus van niks. Het verspreidt snel daarom is gegeven dat het ongevaarlijk is. Des te sneller een virus verspreidt des te ongevaarlijker. Bovendien bestaan er gewoon medicijnen die kunnen worden gebruikt bij bestrijding van de pandemie van het virus. Huisarts Rob Elens heeft het allemaal opgeschreven op zijn website zelfzorgcovid19.nl. Wat Rob Elens verteld is alles wat relevant is in verband met Sars-cov-19. Wat Viruswaanzin predikt, wat Maurice de Hond predikt, wat Bill Gates predikt of het RIVM is allemaal niet belangrijk. Het enige wat er toe doet komt van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl.

Share |

Viruswaanzin bedreigt Democratische Rechtsstaat

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 24-07-2020 09:25
Viruswaanzin is niet wat het lijkt. Het kernteam van Viruswaanzin vangt op wat er gaande is in de samenleving. Viruswaanzin praat met iedereen. Viruswaanzin verneemt wat er aan de hand is allemaal. Vervolgens handelt Viruswaanzin contra de belangen van de personen die Viruswaanzin heeft gesproken. Viruswaanzin is louter uit op het creëren van chaos en misverstanden, woede en ontgoocheling. Het stelt keer op keer dat de rechter in Kort Geding hen wel gelijk moet geven terwijl zij hun rechtszaak juridisch niet kunnen winnen omdat ze de dagvaarding bewust verkeerd hebben ingesteld. Viruswaanzin weigert te gaan voor de oplossing. En doet alles wat het kan om die te frustreren.

Dat Viruswaanzin niet is wat het lijkt is ook goed te zien aan het kernteam. Jeroen Pols is de jurist zonder normbesef. Willem Engel associeert in zijn identiteit met wat hij niet is: rasta. En Willem Engel ziet een bekende racist als held. Anna Zeven ziet een persoon als held die samenwerkte met de grote initiators van de Holocaust. En Mordechay Krispijn is de mislukte boekhouder.  Na zijn Praktijk Diploma Boekhouden besloot hij op te klimmen tot verkoper. Hij had New Age guru’s als Tony Robbins en Neuro Linguistisch Programmeren nodig om iets van zijn leven te maken. Op zijn 53ste organiseerde hij zijn verjaardag op het Malieveld 21 april 2020 om de wereld te laten zien dat hij als oude man nog lang niet is versleten.

Viruswaanzin beweert de oplossing te willen en negeert deze vervolgens keer op keer bewust en opzettelijk. Huichelarij. Viruswaanzin imponeert het meest als een project van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Geen enkele integriteit. Een toneelstukje. En voortgaand ophitsen tegen autoriteiten. Ook claimen de democratie en het normaal te herstellen en tegelijk geen enkele regel van de kunst van het bestrijden van terrorisme volgen. De Coronamaatregelen zijn terroristische misdrijven. Viruswaanzin maakt alles alleen erger. Het leidt af van de oplossing. Stelt de oplossing uit. En veroorzaakt stress bij de Politie en de samenleving. 

De harde manier waarop Willem Engel cum suis partij kiezen tegen de Politie doet denken aan ouderwetse krakersrellen zoals Amsterdam die vroeger heeft gekend. Zelfde propaganda. Mordechay Krispijn heeft aan de telefoon gezegd dat die rellen er niet geweest zouden zijn als de demonstratie niet was verboden. De demonstratie had er niet mogen zijn omdat Willem Engel en Jeroen Pols namens de democratische rechtsstaat de wereld redden waarom ze met het vieren van vrijheid hadden dienen te wachten tot de rechter verlof verleent. Zo hoort dat in een democratische rechtsstaat. Dat zijn de normen en waarden van de democratische rechtsstaat die met voeten worden getreden door Viruswaanzin zogenaamd om de democratische rechtsstaat te beschermen.

Viruswaanzin is keer op keer gewaarschuwd voor de kindermisbruikers van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen omdat ouders met kinderen die gelinkt kunnen worden van Viruswaanzin in het oog lopen van de kinderbescherming. Wat doet Viruswaanzin? Die promoot de eigen ongein aanstaande 1 augustus in Den haag als “kindvriendelijk”. Viruswaanzin is alles behalve kindvriendelijk. Viruswaanzin bestaat uit ziekelijke misleiders die alle mogelijke verkooptechnieken beheersen en volksstammen kunnen aanzetten tot activiteiten die niet verstandig zijn. Viruswaanzin is alles bij herhaling uit de doeken gedaan. Dus ijs en weder dienende zitten Mordechay Krispijn, Jeroen Pols, Willem Engel en Anna Zeven binnenkort met hun apenballen in het zand.

Share |

Viruswaanzin en Adolf Hitler

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 22-07-2020 23:20
Sommige personen suggereren dat Mordechay Krispijn van Viruswaanzin van de Mossad is. Het kan. Mordechay Krispijn benadrukt de Griekse-ei in zijn naam. En dat hij Joods is. Zijn familie is gedeporteerd en vermoord in de oorlog. Hij bezocht hun graf. Ter rituele begeleiding van zijn optreden? Willem Engel identificeert zich als Duivelskunstenaar. Hij heeft een School in Hekserij. Hitler was ook spiritueel. Bovendien was Hitler vriend en bondgenoot van de helden van Geert Wilders. Of Mordechay Krispijn een Zionist is die zijn familie net zo makkelijk offert als Zionisten doen moet nog blijken. Viruswaanzin spoort niet. De werkwijze deugt voor geen meter. En doet denken aan uitvoering van de agenda der Zionisten.

Om de Coronamaatregelen op te kunnen lossen is het als eerste noodzakelijk goed holocaustles te volgen. Het is allemaal anders met de Jodenvervolging dan meeste mensen denken. De Jodenvervolging begint te Basel 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres toen de mensenrechten eenzijdig zijn ontbonden door de Zionisten. Een organisatie opgericht door atheïstische journalisten met het oogmerk statelijk en militair te strijden tegen handhaving van de Drie Eden. Op dit punt dient Mordechay Krispijn aan te slaan. En te weten dat Joden handhavers zijn van de Drie Eden. De Zionisten maakten al in 1914 via openbare bronnen bekend te strijden tegen assimilatie van Joden. Adolf Hitler en Adolf Eichmann zijn watjes met de Zionisten vergeleken. De Zionisten waren de eerste Bruinhemden. De stam der gettomanagers. 

Het is goed te begrijpen dat Mordechay Krispijn niet uit zichzelf een en ander openbaart. Iedereen die dat doet is meer dan spreekwoordelijk de sigaar. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden al jaren terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om weg te kijken en deel te nemen, door de terreurbeweging waaraan de Telegraaf al in 1922 deelneemt. De Telegraaf krijgt in het Amsterdams Concertgebouw 1922 de ideeën voor de Holocaust in handen in de vorm van de dagboeken van de helden van Geert Wilders. En zwijgt tot op de dag van vandaag. De terroristische agenda der Zionisten ziet ook op de periode na de oorlog. De Zionisten grijpen in fases oppermacht. Afgewisseld met relatieve rust.

De groep van personen die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is ook verantwoordelijk voor de Coronamaatregelen. Zelfde laken en pak. Het RIVM is Mengele. Jaap van Dissel en de rest van de zogenaamde virologen zijn niet goed snik. Internisten geven preventief medicijnen aan Coronapatiënten die verhoogd risico leveren op de trombose waaraan deze patiënten bij bosjes sterven op het IC. Niemand hoeft te sterven aan Corona. Weten we van huisarts Rob Elens en het Zelenko-protocol.

Bovendien is Sars-cov-19 een besmettelijk virus waardoor het juist ongevaarlijker is. Sars-cov-19 is alleen een risico voor personen met co-factoren zoals overgewicht of ouderdom die zich in het pak laten naaien door de georganiseerde misdaad in de zorg. Een grote groep professionals in de zorg doen welbewust inhoudelijk onjuiste mededelingen over de wetenschap. Dat staat gelijk aan liegen alsof het staat gedrukt. Ze schrijven bewust behandeling voor die op de dood van patiënten zijn gericht. Dat is bij Hiv en dat is bij Sars-cov-19 het geval. De shit waartegen Viruswaanzin zegt te strijden is ouwe Nazikak!

Daarom valt de werkwijze van Mordechay Krispijn niet te begrijpen. De manier waarop hij en Willem Engel en Jeroen Pols en Anna Zeven denken de Coronamaatregelen te moeten opheffen, deugt voor geen meter. De Democratische Rechtsstaat beschermen zoals Viruswaanzin stelt te willen kan niet samenlopen met demonstraties en vorderingen bij de rechter in kort geding die met geen mogelijkheid toegewezen kunnen worden. Willem Engel en Jeroen Pols en Mordechay Krispijn en Anna zeven misleiden bewust over hun juridische acties. Zij claimen dat de rechter hen gelijk moet geven omdat ze alles zo goed zouden hebben bewezen terwijl hun dagvaarding zo is opgesteld dat de vorderingen niet kunnen worden toegewezen. Ook de modelaangifte van Viruswaanzin heeft geen kans van slagen.

De eis van Mordechay Krispijn, Willem Engel en Jeroen Pols in kort geding dat de tijdelijke covidwet onverbindend moet worden verklaard kan niet worden toegewezen. Ook de eis dat wordt bevolen dat de Coronamaatregelen worden ontbonden zal niet slagen. De rechter in kort geding toetst dit meest waarschijnlijk marginaal. En jurist Jeroen Pols laat in zijn dagvaarding zien dat aan alle formele vereisten voor de Coronamaatregelen is voldaan. Bovendien is de held van Willem Engel een racist. En de held van Anna Zeven werkte samen met de grote initiators van de Holocaust.

Bovendien heeft de Democratische Rechtsstaat die bananen niet nodig aan de Poorten van de Paleizen van Justitie. Democratische Rechtsstaat beschermen vereist respect voor de rechterlijke macht. Willem Engel laat weten dat hij Vrij Nederland is en dat hij zelf iedereen wil besturen. En dat hij daarvoor mensen heeft. En dat hij het regiem omver wil werpen. Willen Engel is tegen de Regering. Dus tegen het Staatshoofd. Ook roept Willem Engel mensen op de regels niet te handhaven. Niet handhaven staat haaks op de doelstellingen die Viruswaarheid stelt te vertegenwoordigen.

Alles bij elkaar genomen, holistisch gezien, zoals weldenkende mensen doen, heeft Mordechay Krispijn met opzet zijn feestje verpest te Den Haag op het Malieveld 21 juni 2020. Hij wilde niet demonstreren tegen Corona of zo. Hij wilde egotrippen. Mordechay Krispijn was jarig en wilde wel eens even laten zien dat hij als man van drie en vijftig nog lang niet is uitgeblust. Mordechay Krispijn lijkt niet te begrijpen dat vrijheid vieren niet kan voordat de rechter heeft gezegd dat dit mag. 

Mordechay Krispijn organiseerde een demonstratie waarvan hij wist of kon weten dat die wordt verboden omdat de rechter nog geen uitspraak heeft gedaan in zijn vordering de Coronamaatregelen op te heffen. Het gif wat Mordechay Krispijn bij bepaalde personen van de pen laat druppelen kan killing voor Viruswaanzin. Zijn Mattie Willen Engel is niet voor de grap Wizard. Zijn Witchcraft is echte Hekserij. Daarom wellicht de kriegelige reacties op het ziekelijke getrol van Mordechay Krispijn cum suis.

Share |

Ferd Grapperhaus en seks met kinderen

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 21-07-2020 21:56
VVD minister Ferd Grapperhaus van het ministerie van justitie en veiligheid stelt en beweert in Trouw 8 juli 2020 dat hij “seks met kinderen” een “absoluut taboe” vindt. Dit is lastig omdat hij de eindverantwoordelijke baas is van de georganiseerde misdaad van ambtenaren van de kinderbescherming en de jeugdzorg wat zich op grote schaal bij herhaling over een lange periode doelbewust schuldig maakt aan ernstig misbruik van minderjarigen. Ook seksueel.

Het is natuurlijk een beetje gek dat de baas van een ministerie zegt dat seks met kinderen een taboe is terwijl onder zijn ministeriële verantwoordelijkheid seks met kinderen hoogtij viert. De kinderen worden niet altijd direct na uithuisplaatsing seksueel misbruikt. De kans op misbruik is tot 400 procent groter dan buiten de jeugdhulp. Kinderen die thuis een keer per week worden misbruikt door de oom die volgens journalist Chris Klomp geen pedofiel is omdat hij niet verlangent naar kinderen in de pre-puberteit, worden in de jeugdzorg tot vier keer per week misbruikt door een oom die eigenlijk geen oom is. En z’n broer.

Een erfenis van oud secretaris-generaal Joris D. En andere perverselingen. De Coronamaatregelen en het kindermisbruik door de jeugdbescherming hebben met elkaar gemeen dat daarvoor mede verantwoordelijk is een secretaris-generaal van een ander ministerie dan dat van Ferd Grapperhaus, die bestuurder is geweest in de jeugdhulp en expert is in ongetemde problemen en is getraind in Deep Democracy door de cultuurverranderaar des vaderlands die klanten door de vingers leert kijken. Zo ook de misdadigers van het RIVM. In Nederland en ook elders zijn mensen die zich druk maken over de pedo-elite die de dienst uitmaakt. Bepaalde personen lijken ritueel kinderen te misbruiken zelfs tot de dood erop volgt.

Erover praten is moeilijk want niet alleen voor Ferd Grapperhaus is seks met kinderen een taboe. Ook voor de kinderen die het moeten ondergaan ligt het gecompliceerd erover iets te zeggen. Voor onderzoekers is het moeilijk het seksueel misbruik van kinderen door de kinderbeschermers te onderzoeken omdat de georganiseerde ambtelijke misdaad bij het ministerie van justitie en veiligheid slim beroept doet op de privacy van de minderjarige slachtoffertjes die goed moet worden beschermd van de privacywet. Bovendien wisselen deelnemers aan deze orgie met minderjarigen fluïde van rol. Zodat ze het zicht erop kunnen weghouden. Kamerleden nemen deel. En een functionaris van politie. Een enkele (oud) officier van justitie. En mogelijk enkele (oud) rechters en/of raadsheren. En journalisten.

Share |

Viruswaanzin spoort niet

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 20-07-2020 22:52
Iedereen wordt geadviseerd Viruswaanzin te dumpen. Het zijn trollen. Personen die spanningen opvoeren, chaos bewerkstelligen en afleiden van de oplossing. Heel opportunistisch. Huisarts Rob Elens wordt wel genoemd, ook wordt naar zijn website gewezen op zelfzorgcovid19.nl en verder geeft Willem Engel nergens bronnen en een heleboel mist. Iedereen moet het zelf uitzoeken. En dan noemt hij wat sites zonder de linken in de Facebookberichten bij te leveren. Willem Engel is gecontroleerde oppositie van de bovenste plank. Waarom anders voert Viruswaanzin kansloze procedures. Om te demotiveren. Alles wat zij en Maurice de Hond doen is niet van belang. Willem Engel vertelt ook gewoon onzin over de besmettelijkheid van het virus.

Sars-cov-19 is best besmettelijk. Dat heeft Willem Engel goed bewezen met zijn aerosolen. Voordeel daarvan is dat het virus minder gevaarlijk is. Des te besmettelijker des te ongevaarlijker een virus. Behalve als de adviezen van het RIVM worden opgevolgd. Dan kunnen virussen zich ontwikkelen tot besmettelijke killersvirussen die gewoon in de eigen keukenkastjes zijn gekweekt. De Coronamaatregelen zijn biologische oorlogsvoering van een samenwerking tussen de terreurbeweging en georganiseerde misdaad die de Joodse leden van de familie van Mordechay Krispijn op de trein heeft gezet in de oorlog. Alles wat Willem Engel doet zorgt ervoor dat mensen in de kijker lopen van deze terreurbeweging. Vooral kinderen.

De terreurbeweging rooft ook minderjarigen en misbruikt ze vervolgens ook seksueel. Minderjarigen lopen in Nederland het risico gedwongen te verdwijnen in het netwerk van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Genoeg voorbeelden van minderjarigen waarvan de familie geen idee heeft waar ze zijn gebleven na de onrechtmatige UHP. De mate waarin minderjarige seksueel worden misbruikt in Nederland is om witheet van te worden. Door personen die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen. Wat hen verbindt wordt Deep Democracy genoemd. Zoek het op. Deep Democracy is een psychologische clusterfuck van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust en de Cornamaatregelen.

Ze weten en kunnen niks bij Viruswaanzin. Die jurist Jeroen Pols is een kluns van de bovenste plank. Hij had gewoon eis moeten wijzigen en het Zelenko-protocol op tafel moeten leggen toen de rechter werd vervangen voor zijn kuchje. Het enige wat belangrijk is in verband met Sars-cov-19 en om het virus goed te bestrijden is wat huisarts Rob Elens van zelfzorgcov19.nl zegt. Lees zijn voedingsadviezen. Er is van alles te doen om Covid-klachten te voorkomen ook als iemand is besmet. De norm die Rob Elens stelt als huisarts wordt afgewezen door minister Hugo de Jonge want hij vindt hydroxychloroquine voor kwakzalvers. Terwijl Hugo de Jonge van het CDA de onderwijzer is aan wie kinderen niet mogen worden toevertrouwd. Hugo de Jonge heeft door de bekende Kwakzalvermotie af te wijzen een nationale groep te weten Nederlanders maatregelen opgelegd die op de vernietiging van een deel of het geheel zijn gericht. Dat is ordinair genocide en strafbaar gesteld met levenslang in de Wet Internationale Misdrijven!

Share |

Mordechay Krispijn zuigt apenballen

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 21-07-2020 21:54
Mordechay Krispijn is een dweil van de bovenste plank. De rest van Viruswaanzin zijn ook prutsers. Viruswaanzin stelt te strijden voor de democratische rechtsstaat. Tegelijk beweert Willen Engel dat vingerwijzen niet zijn doel is en dat hij een andere regering wil. De regering moet weg wil Willem Engel. Ook zegt Willem Engel geen leider te zijn terwijl iedereen naar hem luistert. En doet wat zij zegt. Willem Engel krijgt ook alle donaties op de rekening van zijn dansschool gestort. Het kernteam van Viruswaanzin en ook de redactie van Café Weltschmerz zijn uitgebreid per telefoon en e-mail geïnformeerd over wat er aan de hand is allemaal. En over de oplossing.

Viruswaanzin is pas wakker geworden een paar maanden geleden. Mordechay Krispijn, Willen Engel, Jeroen Pols en dat meisje Anne Zeven hebben tot die tijd in een bubbel geleefd en zijn sinds kort wakker in de nachtmerrie die het echte leven wordt genoemd. Wat er allemaal echt aan de hand is kan bijna niet worden verteld zo krankzinnig. Corona is niet het enige probleem waarmee Nederland, de wereld en Europa te kampen hebben. Er is heel veel meer aan de hand wat het daglicht niet kan verdragen. Er wordt al heel lang heel hard en vals en gemeen gestreden door bepaald personen tegen openbaring van de waarheid en de feiten. De waarheid is dat de Tweede Wereldoorlog helemaal niet voorbij is. 

De Joden worden nog altijd ouderwets opgejaagd door de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. De familie van Mordechay Krispijn is in der tijd door de Zionisten op de trein gezet samen met de 110.000 andere Joden waarvan de meeste zijn vermoord in de kampen van de onderneming van de patroon van de helden van Geert Wilders. Hitler was de uitvoerende macht der Zionisten. Zionisten zijn de priesters van de Holocaust die de Joden offeren aan Satan. Corona is Hitler. Corona is Nazi. Corona is ZyClonB. Corona is Sondecommando. Corona is Auschwitz. Alleen dan op large-scale. Elk land een concentratiekamp met virtuele muren waardoor niemand verder komt dan de meters die hem of haar zijn gegund in het geavanceerde 5G-netwerk en the internet of things. En de jaarlijkse spuitjes van Bill Gates. Iedereen wordt compleet de moeder genaaid met alles. En Mordechay Krispijn doet alsof hij een groep de Salsa leert dansen.

Het is niet de dictatuur van Rutte waarmee we te maken hebben. Het is de dictatuur van een voor meeste mensen onzichtbare statelijk acterende macht die niet is aangesloten bij de internationale verdragen. Piraten. Terroristen. Sommige noemen deze macht de NWO terwijl het een oude orde is. Er is een door atheistische journalsiten te Bazel bijna 123 jaar geleden opgerichte terreurbeweging wat statelijk en militair acteert en zich tot oorlogsdoel heeft gesteld de Franse Revolutie te revisioneren. Om de oude machtsstructuren van weleer in ere te herstellen. De oorlogen die er zijn sindsdien, althans de meeste, dienen de stichting van het wereldrijk voor het wereldhuis van de familie Rotsschild. 9/11 is het rituele startschot voor de volgende naoorlogse fase op weg naar oppermacht.

Corona is de onderwerping aan het gezag van deze familie die zowel door journalisten als media en bepaalde professionals met graagte wordt ontvangen, ritueel begeleid door Deep Democracy. Mordechay Krispijn heeft ondanks zijn Joodse wortels belabberd slecht holocaustles gehad. Net als iedereen in de wereld. Bepaalde boeken en geschriften en andere documenten die overigs openbaar zijn krijgt niemand onder ogen. Zij die erover publiceren worden gestalkt en belaagd door de Zionisten. En hun vrienden in de journalistiek. Begin met de 50 Documents van de bekende Joodse historicus Lenni Brenner en lees vervolgens alles op holocaustles.nl. En volg dan de verbanden die worden gelegd met de actualiteit. Lees ook de Bijbel begrijpend. Dat helpt.

Wat Mordechay Krispijn feitelijk moet doen is de banden van zijn fiets oppompen, noodrantsoen aanleggen en extra pleisters kopen en alvast morfine inslaan voor als de bom valt en vervolgens bedenken waar hij straks zal onderduiken als door zijn gedoe Geert Wilders en Thierry Baudet de leiders worden van Nederland omdat zij het zogenaamd eens zijn met Viruswaanzin en Morry het verschil niet kent tussen goed en kwaad. Ook de SP is schuldig. Mordechay Krispijn kan het beste het werk van Viruswaanzin overlaten aan de professional. Jeroen Pols begrijpt niks. Er zijn niet zo veel mogelijkheden om van de Coronamaatregelen af te komen.

Eigenlijk is er slechts een enkele weg die de kans levert op succes: handhaven! Iedere andere strategie zeker dat demonstreren van Viruswaanzin loopt dood. Gedoemd te mislukken. Om van de Coronamaatregelen af te komen moet iedereen meewerken. Met andere woorden: het hele systeem moet meedoen. Het is niet slechts een kwestie van de minister en de 1,5 meter is er niet. Het kabinet en het parlement worden zwaar terroristische bedrogen. Het is niet dat ze dommetje spelen. Ze zijn dommetje. Iedereen moet van de terroristen z’n waffel houden over wat er echt aan de hand is daarom dat Mark Rutte als Muzzle Man der Nederlanders in de EU voor gek staat.

Het probleem met Corona is zuiver Nazisme. Wat doet Morry zoals journalist Micha Kat zo treffend uitbeeldt? Die gaat met Hitler in gesprek over dat hij toch liever niet heeft dat de Joden worden vergast terwijl Hitler weg moet. Niet met de misdadigers praten. Niet met de media praten. Niet met de WHO praten. De personen die zich schuldig maken aan de internationale misdrijven en terroristische misdrijven door Coronamaatregelen moeten ouderwets worden vervolgd. Gewoon strafrechtelijke vergelding door de Magistraten van Staat zoals dat gaat bij misdadigers. Het Coronatribunaal. En journalist Chris K. als eerste voor het hekje! Ook vanwege zijn medeplichtigheid aan de misdrijven van de kinderbescherming

Share |

Nazishit Hits The Fan

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 19-07-2020 09:25
Iedereen wordt al meer dan 122 jaar liederlijk bedrogen door de journalistiek en media. Er is welhaast geen media outlet wat niet door en door is gecorrumpeerd. De ziekte wordt Nazisme genoemd. Het komt in verschillende vormen. Als een meerkoppig monster. Nazisme verschijnt vanzelfsprekend in de vorm van Nazisme. Iedereen is verblind door de Nazi’s zoals die Nederland, de wereld en Europa overvielen begin vorige eeuw. In uniform stijf rechts marcherend door de straten met vlag en wimpel en gedruis. Deze Nazi’s, de zogenoemde Bruinhemden, hebben zich gespiegeld aan de Zionisten die de Grote Nazi’s zijn. Meer specifiek aan Ze’ev Jabotinsky en Theodor Herzl. Twee helden van Geert Wilders.

De Blonde Geit maakt zich doelbewust schuldig aan een waslijst aan high impact crimes. Waaronder deelnemen aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatreglen. Wilders is niet voor de Vrijheid. Wilders is strijder voor zijn vrijheid misdaden te plegen tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en de volgende Holocaust voor te bereiden. Dat dit de waarheid is kan iedereen weten op grond van authentieke documenten die geheim worden gehouden voor iedereen in het onderwijs. Het Nederlands onderwijs is na de oorlog doelbewust besmet met leugens over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zodat meeste mensen niet makkelijk de onzichtbaarheidsmantel der Nazi’s neutraliseren.

Na de oorlog zijn de Nazi’s ondergedoken gegaan bij hun slachtoffers. De grote Nazi’s die Hitler hebben aangesteld om de Holocaust uit te voeren zijn Zionisten. Een organisatie van atheïsten die alles tegenovergesteld doen aan het Jodendom behalve bepaalde dingetjes zodat de leek het verschil niet herkent. Esther V. is niet Joods. Net zo min als Lodewijk A. Het zielige aan Lodewijk A. is dat zijn familie een hoofdrol heeft gespeeld in verband met de voorbereidingen op de Jodenvervolging. Zoals alle Zionisten en veel van de journalisten zo blijkt uit Delpher. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de plannen voor de Holocaust. Feestelijk in ontvangst genomen in het Amsterdamse Concertgebouw. De Telegraaf zwijgt ook vandaag in alle toonaarden. En vermoordt de boodschapper.

Dit betekent dat alles in het nieuws en de media waaronder Corona en Viruswaanzin vanuit een bepaald gezichtspunt dient te worden bekeken. Bijna alles wat de NOS vertelt is ranzige bullshit. Net als bij het AD en de Volkskrant. Dat die mensen daar zo liederlijk zijn dat ze hun troep blijven braken is volkomen onbegrijpelijk want de feiten liggen gewoon op straat. Als het dan toch zo is dat de journalisten en hun media ondanks daarop te zijn gewezen blijven liegen en bedriegen is er slechts een cancel cultuur voorstelbaar. Corona is ouderwetse Nazishit. Corona in plaats van Zyklon B. Spuitjes zogenaamd voor de gezondheid. En thuis blijven want dat managed de getto’s makkelijk. De Europese bestuurders vergaderen gemuilkorfd met zwarte maskers. Dit is omdat er buiten het zicht van meeste mensen een statelijke acterende terreurbeweging actief is die alles en iedereen onderwerpt aan het gezag van de familie van de patroon van de helden van de Blonde Geit. 

Geslagen met consent van de Nazi's.Er worden muren opgetrokken overal. Eén en ander wordt mede mogelijk gemaakt door prominent platform polygaam optredende bedrijfsantropologen die tribaal doen en denken mooi vinden. En de georganiseerde ambtelijke misdaad trainen in ‘door de vingers kijken’. Deze cultuur interventionisten houden van top-down leiderschap en zijn trainers Deep Democracy. Deep Democracy is de volgende terroristische clusterfuik na de aanslagen in de VS 1 september 2001 die de school van de beroemde psychoanalyticus Carl Jung heeft voorgebracht. Carl Jung is misschien wel belangrijker in verband met de Holocaust dan Hitler en Eichmann waren. Carl Jung is de inmiddels overleden psychoanalyticus die mede de basis heeft gelegd voor de archetypes en in der tijd voor de oorlog nauw samenwerkte met de grote Nazi’s die altijd buiten zicht zijn gehouden door de papieren media en de postduiven uit het begin van de vorige eeuw. Zijn leerlingen hebben proces georiënteerde psychologie uitgevonden als brain wash voor acceptatie van de terroristische veranderingen.

Pas sinds 1785 of zo bestaat er in West Europa zoiets als Democratie en Mensenrechten. Met de Franse Revolutie. Personen die daarin geloven worden Verlicht genoemd. Deep Democracy schakelt dit licht uit en stelt daarvoor in de plaats bestuursvormen en beslismiddelen uit de Middeleeuwen. Vooral ook het reptielenbrein wordt door Deep Democracy aangesproken bij bestuurders en beslissers in het bedrijfsleven en bij de overheid. Deep Democracy is de rituele begeleiding voor de Grote Revisie of de Grote Reconstructie zodat in ondertussen zonder rekening te houden met democratie en inspraak kan worden veranderd. Wat te doen? Thuis blijven. Goed lezen wat Rob Elens vertelt op covidzelfzorg19.nl. Zijn voedingsadviezen opvolgen. Beste om te doen is gezond leven. Verder niet demonstreren. Forget about Viruswaanzin. Dump die shit. Wat Viruswaazin doet brengt iedereen in de kijkers van de Nazi’s. Die Mordechay Krispijn met zijn Synagoge van Satan weet wat hij doet. Hij naait iedereen met zo veel liefde en geduld als de Moffen in der tijd deden.

Share |

Viruswaanzin criminele organisatie

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 18-07-2020 11:31
Viruswaanzin is een criminele organisatie geleid door Willem Engel. Jurist Jeroen Pols is tweede man. Dat heeft Mordechay Krispijn 17 juni 2020 toegelicht in een Zoomvideo op Facebook. Morry en de rest is bij herhaling uitgelegd dat hun aanpak niet werkt. Met babbeltrucs trekken zij aandacht naar zich toe van de grote groep personen die door de bomen het bos niet ziet. Het belangrijkste in verband met Sars-cov-19 is dat iedereen leert het virus ‘weg te draaien’. Dat niemand de kans loopt positief te worden getest op Covid omdat dit de opmaat is naar moord. Het RIVM is een moordmachine. Het heeft zich al schuldig gemaakt aan de massamoord op dertig miljoen AIDS-doden. De grap met AIDS en Sars is dat het bedrog soortgelijk is.

AIDS is een syndroom. De S in AIDS betekent syndroom. Een syndroom is een verzameling bekende ziektes in wisselende samenstelling die niet goed zijn behandeld. De tweede “s” in Sars staat ook voor “syndroom”. Sars is een luchtweg syndroom. Sars is de benaming voor klachten aan de longen zonder eenduidige oorzaak. Een luchtweg-syndroom ten gevolge van een virus kan niet. Wanneer de oorzaak een specifiek virus is wordt er niet gesproken van een syndroom. Dan is er sprake van een virusziekte. Het is belangrijk alles heel precies op te schrijven en objectieve bewijzen te verzamelen in plaats de ongeremde hoeveelheid flauwekul te produceren die Viruswaanzin en ook Maurice de Hond voortbrengen. Hun werkwijze imponeert als die van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronacrisis. Deze terreurbeweging bestaat uit net zulke zogenaamde joden als Mordechay Krispijn en Maurice de Hond.

De werkwijze verraadt dat Viruswaanzin een criminele organisatie is. Het is evident dat Viruswaanzin de rellen in Den Haag heeft uitgelokt 21 juni 2020. Ophitsend tegen de democratische rechtsstaat. Mordechay Krispijn wilde nota bene zijn verjaardag vieren op het Malieveld. Dan toch doordrammen als de demonstratie wordt verboden. Nog voordat de rechter zich heeft uitgesproken over de vordering de Coronamaatregelen op te heffen. En bananen ophangen aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Jurist Jeroen Pols van Viruswaanzin gebruikt grote woorden. Hij stelt dagvaardingen op waarvan elke jurist kan zien dat die kansloos zijn. Vervolgens claimt hij dat de democratische rechtsstaat is opgehouden te bestaan als Viruswaanzin geen gelijk krijgt. Jurist Jeroen Pols had een eenvoudige dagvaarding kunnen schrijven rond het thema van de website van Rob Elens. Er zijn allemaal protocollen die werken tegen Corona.

De huisartsen moeten toegang krijgen tot een bepaald medicijn. Dit is een medicijn wat al heel lang bestaat en wat in miljoenen dosis is verstrekt zonder bijwerkingen. Die toegang krijgen ze niet van CDA minister Hugo de Jonge. Daardoor sterven Coronapatienten. Hugo de Jonge maakt zich schuldig aan zeer ernstige misdrijven met zijn ministeriële ongein. Viruswaanzin besteedt slechts een enkele Tweet aan de oplossing aan huisarts Rob Elens waardoor het in de berichtenstroom verloren raakt. En de volgers van Viruswaanzin niet begrijpen waarover het gaat. Willem Engel en die jurist Jeroen Pols willen helemaal niet dat de Coronamaatregelen worden opgeheven. Ze willen chaos. Viruswaanzin beweert transparant te zijn terwijl dat nergens uit kan blijken. Het geld voor donaties wordt gestort op de rekening van de dansschool van Willem Engel. Hoeveel er is gestort wordt er niet bij verteld. Er is ook geen enkele verantwoording in verband met gemaakte kosten. De donaties voor Viruswaanzin hadden eigenlijk allemaal naar het team van Rob Elens moeten gaan.

De enige man die relevante acties onderneemt tegen de pandemie van het virus is huisarts Rob Elens van www.zelfzorgcovid19.nl De rest van de zogenaamde strijders voor de democratische rechtsstaat leiden af van de kern, trekken alle aandacht en geld naar zich toe en zetten de samenleving louter onder druk. Bovendien brengen zij ouders met kinderen in gevaar omdat deze groep door de activiteiten van Viruswaanzin in de kijkers lopen van de georganiseerde ambtelijke misdaad. Willem Engel en Mordechay Krispijn en Anna Zeven en Jeroen Pols zijn om het in oorlogstermen te zeggen: doortrapte versliegeraars. Opportunisten die misbruik maken van de onbekendheid bij het publiek met de waarheid en de feiten. Profiteurs die de slachtoffers van de georganiseerde ambtelijke misdaad een loer draaien waardoor de problemen louter groter worden. Viruswaanzin is voor de democratische rechtsstaat wat het RIVM is voor de algemene gezondheid van mensen.

Share |

Joden en hun Holocaust

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 16-07-2020 20:10
Er zijn best veel personen in Nederland die zich voordoen als Joden en uitspraken doen over de Holocaust zonder zich aan de feiten te houden. Psychiater Esther van Fenema is zo iemand. Recent in de Volkskrant had ze een lunchcolumn over groepsdenken. Ze noemt daarin de Holocaust. Bij de Volkskrant is men ermee bekend dat de Zionisten achter de Holocaust zitten. Meer specifiek de helden van Geert Wilders. Het kan bijkans niet anders dan dat Esther van Fenema er weet van heeft dat Theodor Herzl het creatieve brein is van de Holocaust. En met zijn organisatie al in 1897 actief de Jodenvervolging aan het voorbereiden was als middel om Palestina te koloniseren.

Het baart Esther van Fenema zorgen dat dat mensen onvoldoende lijken te beseffen dat groepsdenken de basisvoorwaarde is voor overheersing en onderdrukking. Volgens Esther van Fenema draagt groepsdenken historisch gezien de kiem van catastrofe. De Joden zijn onder te verdelen in twee groepen. Aan de ene kant Joden zoals Joden zijn: handhavers van de Drie Eden. Aan de andere kant de lasteraars die zeggen zeggen Joden zijn, en zijn het niet, maar een synagoge des satans zijn. Zoals Openbaring 2 vers 9 zo pakkend verwoordt. Deze tweede groep kan worden aangeduid als de zogenaamde Joden. Meeste mensen kennen hen als Zionisten. Zionisten horen tot dezelfde groep als de Nazi’s. Het zijn twee handen op een buik.

De tekens Nazi slaan op de fusie (het huwelijk) tussen aan de ene kant de Nationaal Socialisten en aan de andere kant de Zionisten. Wanneer niet in groepen gedacht mag worden zoals Esther van Fenema voorstaat worden de Joden en de Zionisten op een hoop gegooid wat juist het antisemitisme bevordert. Mensen haten de Joden om wat de Zionisten doen. En ze denken dat de Joden en de Zionisten tot een en dezelfde groep behoren. Er is niks wat erop wijst dat Esther van Fenema onderscheidt maakt tussen de Joden en de Zionisten. Esther van Fenema denkt niet in groepen. Zegt ze. De Holocaust is het werk van de helden van Geert Wilders. Theodor Herzl en Ze’v Jabotinsky. Journalisten. De Volkskrant is ook journalistiek. Lou de Jong was ook journalist. Harry Mulisch was Zionisten toen hij verslag deed van het proces tegen Eichmann. Hannah Arendt was journalist.

Het is niet onverstandig uit oogpunt van veiligheid en geborgenheid in groepen te denken. Vooral als het de Joden betreft. De Zionisten bereiden as we speak onder de neus van  Esther van Fenema en de Volkskrant hun volgende Holocaust voor. Esther van Fenema kan dat weten als ze zich een beetje had verdiept in de geschiedenis van het Zionisme. Waarschijnlijk heeft ze dat wel gedaan. En houdt ze keihard de kaken op elkaar in verband met de schuld van de Zionisten aan de Jodenvervolging. Daarom ook misschien haar misvormde pleidooi om niet in groepen te denken. Esther van Fenema is een van de vele prominente publicisten die zich steevast beroept op een Joodse achtergrond en weigert aan het publiek mee te delen dat personen die de Drie Eden niet handhaven geen Joden kunnen zijn.  Esther van Fenema wil kennelijk graag gezien worden als gelijk aan de Zionisten. Daarom dat ze tegen groepsdenken is. Als er niet in groepen gedacht mag worden van Esther van Fenema is de conclusie dat de Joden achter de Holocaust zitten.

Share |

De genocide van Hugo de Jonge

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 15-07-2020 23:17
Het CDA heeft woensdag 15 juli 2020 een massamoordenaar tot lijsttrekker gekozen. Iedereen kent Hugo de Jonge als de man die het gebruik van hydroxychloroquine tegen Covid-klachten in de eerstelijnszorg verbiedt. Hij weigert zelfs onderzoek ernaar te doen. Bovendien heeft hij een miljoenencontract getekend voor een vaccin met een bedrijf waar zijn broer werkzaam is. De handtekening heeft hij gezet met een schilderij van Auschwitz van zijn andere broer op de achtergrond. Met dit simpele besluit heeft Hugo de Jonge namens het CDA meer dan zes duizend landgenoten vermoord.

Omdat huisartsen het door Hugo de Jonge onmogelijk is gemaakt HCQ in de eerstelijnszorg toe te passen tegen Covid-klachten sterven patiënten met Corona in ziekenhuizen. Dat is moord. Meer in het bijzonder overtreedt Hugo de Jonge artikel 3 eerste lid onder a van de Wet Internationale Misdrijven. Hugo de Jonge legt en nationale groep, te weten Nederlanders, opzettelijk levensomstandigheden op die op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging zijn gericht. Dit wordt in de Wet Internationale Misdrijven gedefinieerd als genocide. Dat Hugo de Jonge het oogmerk bezit Nederlanders geheel of gedeeltelijk te vernietigen kan blijken uit zijn dedain voor hydroxychloroquine. En uit het feit dat het CDA reeds een trackrecord van genocide achter de kiezen heeft.

De CDA bewindslieden en Kamerleden nemen sinds Balkenende I deel aan de genocide in Irak. Een industriële genocide met sterk antisemitische trekjes op een schaal die zich makkelijk laat vergelijken met de Holocaust. Deze genocide van het CDA is tot op heden niet vervolgd. Dit komt door artikel 119 van de Grondwet. Deze bepaling geeft de Kroon of de Tweede Kamer het uitsluitende recht opdracht te geven tot vervolging van misdrijven van bewindslieden en Kamerleden in hun ambtelijke dienstbetrekking gepleegd. De vraag dient gesteld te worden of genocide een ambtsmisdrijf kan zijn. Het internationaal gewoonte recht bepaalt reeds lange tijd dat genocide altijd een persoonlijk misdrijf is. Niet verwonderlijk omdat genocide vrijwel uitsluiten kan worden begaan door passieve of actieve betrokkenheid van ambtenaren.

Share |

Viruswaanzin zijn debielen

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 14-07-2020 22:11
Mr. Jeroen Pols van Viruswaanzin bespreekt op Facebook de nieuwe tijdelijke wet in verband met bestrijding van de pandemie van het virus. Hij begint te vertellen dat het zijn ervaring is dat wanneer iets veel pagina’s heeft het inhoudelijk niks voorstelt. Zijn dagvaarding in kort geding was 50 pagina’s zonder producties. Het meest debiele aan deze jurist die beweert te zijn afgestudeerd op strafrecht is dat hij niet ziet en begrijpt dat de door hem verafschuwde wet het gevolg is van terrorisme gerelateerd bedrog van het RIVM, OMT en IJG ondersteund door trainers Deep Democray.

Mr. Jeroen Pols en de rest van Viruswaanzin strijden de hele tijd tegen het Parlement en het Kabinet terwijl de schuld ligt bij het RIVM. Mr. Jeroen Pols moet zich richten op Jaap van Dissel om de door hem verafschuwde wet van tafel te krijgen. Dat doet hij niet. Niet alleen dat. Hij negeert ook de nuttige tips die anderen hem geven. Als een kip zonder kop zet hij door op de door hem ingeslagen doodlopende weg. Viruswaanzin leidt structureel af van de kern van de zaak. Het doet er allemaal niet toe wat Viruswaanzin zegt. Het gaat erom dat mensen niet mogen genezen van Covid. De Coronamaatregelen zijn massamoord. 

Heeft iemand jurist Jeroen Pols al het woord massamoord in de mond horen nemen? Of terrorisme? Het RIVM zaait angst. En het bewerkstelligt daarmee maatschappelijke verandering. En het beïnvloedt daarmee de politieke besluitvorming. Allemaal bestanddelen van terrorisme zoals opgenomen in het Wetboek van Strafrecht. Het is jammer dat de prutser van Viruswaanzin ooit zoveel aandacht hebben gekregen van Café Weltschmerz. Het lijkt bijna opzettelijk te zijn. Dat Café Weltschmerz substantieel bijdraagt aan het succes van Viruswaanzin waardoor de oplossingen van huisarts Rob Elens op de achtergrond raken. Bijzonder slechte redactionele keuzes van Max von Kreyfelt.

Share |

Kies de Kwispelende Labrador

door De Gewone Man Laatste wijziging: 09-09-2020 18:26
De Kwispelende Labrador vraagt zich in het Algemeen Dagblad af of hij nog eens vijf jaar als premier en voorman van de VVD zou willen doorgaan. De Gewone Man adviseert iedereen bij de volgende verkiezingen op Mark Rutte te stemmen. In Nederland is niemand anders die dit werk beter doet dan hij.

Het CDA heeft geen kwaliteiten. En de rest is nog een grotere hoop ellende.  Natuurlijk, Mark Rutte doet dingen ook niet goed. En de VVD is net zo’n pruts partij als rest.

Van al het slechte waaruit kan worden gekozen is de Kwispelende Labrador de beste om op te stemmen. Wat dat betreft is het jammer dat Mark Rutte lid is van de VVD. En dat niet louter op de persoon kan worden gestemd.

Beweerd wordt dat Mark Rutte ‘enorm’ grote handen heeft. Iedereen weet wat wordt gezegd over mannen met grote handen. Die weten van aanpakken

Share |

Kies de Kwispelende Labrador

door De Gewone Man Laatste wijziging: 14-07-2020 14:35
De Kwispelende Labrador vraagt zich in het Algemeen Dagblad af of nog eens vijf jaar als premier en voorman van de VVD zou willen doorgaan. De Gewone Man adviseert iedereen bij de volgende verkiezingen op Mark Rutte te stemmen. In Nederland is niemand anders die dit werk beter doet dan hij.

Het CDA heeft geen kwaliteiten. En de rest is nog een grotere hoop ellende.  Natuurlijk, Mark Rutte doet dingen ook niet goed. En de VVD is net zo’n pruts partij als rest.

Van al het slechte waaruit kan worden gekozen is de Kwispelende Labrador de beste om op te stemmen. Wat dat betreft is het jammer dat Mark Rutte lid is van de VVD. En dat niet louter op de persoon kan worden gestemd.

Beweerd wordt dat Mark Rutte ‘enorm’ grote handen heeft. Iedereen weet wat wordt gezegd over mannen met grote handen. Die weten van aanpakken

Share |

Anti-Revolutionairen besturen Frankrijk

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 13-07-2020 21:29
Door de liederlijke censuur in de sociale media en de Mainstream media zien en begrijpen te weinig Fransen dat zij worden bestuurd door anti-revolutionairen. Specifiek is dat te zien aan de oud-werkgever van Emmanuel Macron. De familie Rothschild. De familie Rothschild en Rockefeller en de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders werken al sinds 1895 symbiotisch samen om de mensheid te onderwerpen aan het gezag van “the Doge” van bewuste terreurbeweging wat een Rothschild is die zal worden gekroond te Palestina als Eerste Prins der Joden nadat de volgende Holocaust die as we speak actief wordt voorbereid door onder andere de Telegraaf is voltrokken zoals geprofiteerd in Ezechiël.

Zo’n jaar of tien geleden zijn de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme boven tafel gekomen. Deze authentieke documenten bewijzen objectief dat de helden van Geert Wilders symbiotisch samenwerkend met de familie Rothschild en de antisemieten doelbewust WOII en de Holocaust hebben bewerkstelligd om in strijd met de eeuwen oude Joodse traditie Palestina te koloniseren zogenaamd voor de Joden. De familie Rothschild en vrienden voelen zich tekort gedaan door de Franse Revolutie. En journalist Theodor Herzl heeft te Basel 1897 de organisatie opgericht om de bezittingen en schatten van de familie te beschermen waaronder tevens begrepen het recht op slavernij.

Slavendrijvers zijn geen racisten. Blanke West Europese Joden zijn de laatste slaven van het wereldhuis van de familie Rothschild. Ver nadat de slavernij was afgeschaft. De burgers worden gemuilkorfd. Op internet. In de media. En met mondkapjes. Daarmee wordt elk verzet tegen de Coronamaatregelen monddood gemaakt. Vooral de veel gebruikte zwarte mondkapjes associëren met de Muzzle. Hele ondernemingen worden ten gronde gericht. Er ontstaat een totalitaire door het RIVM en Bill Gates en de familie Rockefeller geleid wereldbestuur middels Coronamaatregelen die bewijze van Blitzkrieg overal zijn doorgevoerd. Zonder enige noodzaak. Het virus Sars-cov-19 is op zichzelf niks om zorgen over te hebben. 

Bovendien bestaan er gewoon medicijnen die snel, veilig en goedkoop de pandemie van het virus bestrijden. Mensen mogen niet genezen van de Covidklachten. In de ziekenhuizen krijgen ze medicijnen waardoor ze juist de trombose krijgen waaraan ze sterven zogenaamd door Sars-cov-19. Dit hele bedrog is onderdeel van de agenda voor oppermacht van de terreurbeweging die de grote initiator is van Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Alles wat deze terreurbeweging doet is een voorbereiding op de volgende Holocaust die deze terreurbeweging al in 1895 heeft geagendeerd. En die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. De Coronamaatregelen zijn om de volgende golf Joden op te drijven naar het wereld getto omdat men het daar allemaal zo goed zou hebben begrepen. Was Israel echt bezorgd geweest om de Joden dan had het Hcq in de eestelijnszorg beschikbaar gesteld zodat alle Joden gewoon thuis in de Diaspora kunnen blijven.

Het doel is revisie of reconstructie van de tijd van voor de Franse Revolutie. 'Terug naar vroeger' zoals de antirevolutionaire Marcon het gevat formuleert met het moto voor de restauratie van de Notre Dam. Dit terug naar vroeger is de grote verandering waaraan de Oude Wereld Orde werkt onder de noemer the Great Reconstruction en the Great Revision. Dit houdt in herstel van de staat van macht en vermogen van de despoten van vroeger voor de Franse Revolutie 231 jaar geleden. En opheffing van democratie en mensenrechten. Voorts betekent dit dat burgers gehouden gaan worden als slaven in zones. Landen van Europa worden afgesloten gebieden waar burgers naar soort of nationaliteit zijn ingedeeld. Alles keurig in vakjes en makkelijk te managen voor de gettomanagers. Meeste mensen denken hierbij aan de Nieuwe Wereldorde terwijl het allemaal ouwe antirevolutionaire koek is.

Share |

Strafvervolging RIVM, WHO en Bill Gates

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 12-07-2020 21:52
Om van de Coronamaatregelen verlost te worden, en ook andere kwesties op te lossen zoals de jeugdzorg en kinderbescherming, is het nodig het Openbaar Ministerie aan te zetten tot strafvervolging. Daarvoor is het noodzakelijk de rechtspraak te respecteren alsof het Gd zelf is. Organisaties als Stichting Viruswaarheid die als doel hebben de democratische rechtsstaat te beschermen hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Alles wat Viruswaanzin doet staat haaks op het doel van Stichting Viruswaarheid wat in rechte wordt vertegenwoordigd door mr. Jeroen Pols, Willen Engel en een advocaat die een klacht aan zijn broek kan krijgen.

Dat er sprake is van een overval op Nederland, de wereld en Europa wordt al langer meegedeeld aan het publiek. Ook wordt daarbij bericht dat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door een terreurbeweging die daarmee een gevaar is voor de rechtsorde. Dat is de terreurbeweging van de Coronamaatregelen. Deelnemers aan deze terreurbeweging zijn in willekeurige volgorde: Rita V., Geert W,. Matthijs van N., Jort K., Harry M, Loe de J., Chris K., Hanna A., Hans K, Saskia B., de Telegraaf, de NOS, het NIOD, und so weiter. In de context van de problemen waarin iedereen zit bewerkstelligt Willem Engel breed lachend tweespalt. Willem Engel blijkt ervaring te hebben met het creëren van chaos.

Het bijzondere aan Willem Engel is dat hij zegt de leider niet te zijn terwijl hij de agenda bepaalt en al het geld van alle donaties op de rekening van zijn dansschool gestort krijgt. Of is pappa Engel de grote donateur? Viruswaanzin spoort voor geen meter. Omdat Viruswaanzin de nodige aandacht en energie vergt van iedereen zal misschien eerst Viruswaanzin alle middelen rechtens gesloopt moeten worden voordat eindelijk rechtsstatelijk een eind kan worden gemaakt aan het onbehoorlijke bestuur. Het is helemaal niet zo moeilijk in kort geding de rechter ervan te overtuigen dat de Coronamaatregelen onmiddellijk opgeheven moeten worden omdat er medicijnen bestaan de snel, goedkoop en veilig de pandemie van het virus bestrijden. Dat is wat de wetgever wil.

Had Viruswaanzin opgelet dan had het geweten dat het Kabinet en Parlement en de Rechtspraak en de Landsadvocaat net zo hard bedrogen worden door het RIVM en het OMT en IGJ en de Volkskrant en de WHO en Bill Gates als de rest van de wereld. Niet alleen over Corona. Ook over Hiv en AIDS en over de kinderbescherming en over Co2 en over stikstof en meer. De zogenaamde wetenschap van het RIVM en ook van de WHO en van Bill Gates zijn verzinsel van oplichters. Overlappend kenmerk is dat deelnemers gewillig worden getraind in Deep Democracy. Zowel in Nederland als elders in de wereld. Deep Democracy is de psychologische clusterfuck van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor 9/11 om de massa de veranderingen ten gevolge van dit terrorisme te laten accepteren. Alle stemmen horen. Vooral ook die van de onderdrukker. En vervolgens de eigen zin doen.

Wat er moet gebeuren is dat iedereen de Coronamaatregelen handhaaft. Op redelijke wijze. Stel desgewenst individuele gevallen aan de kaak bij de rechter. En laat viruswaanzin barsten. Dump die Willem Engel en Jeroen Pols en Mordechay Krispijn en Anna Zeven bij het spreekwoordelijke grofvuil. Niemand vindt de Coronamaatregelen leuk. Behalve bepaalde personen. Die genieten bijkans seksueel. Er dient in de eerste plaats rust te zijn. Geen zorgen over demonstraties of openbare orde verstoringen om begin te kunnen maken met strafvervolging van de relatief grote groep personen die verantwoordelijk is voor het terrorisme en de massamoord middels Coronabedrog.

Coronapatiënten worden vermoord in de ziekenhuizen. In de ziekenhuizen krijgen Coronapatiënten medicijnen die ze niet nodig hebben, waardoor ze sterven aan trombose. AIDS doden zijn ook vermoord middels medicijnen. Hiv is onschuldig. Besmetting met het Coronavirus kan makkelijk worden weggedraaid door te doen wat huisarts Rob Elens zegt van zelfzorgcovid19.nl. Het kernteam van Viruswaanzin bestaat uit lamlendige figuren. A zeggen en B doen. Steeds weer die dingen toevoegen aan door anderen georganiseerde demonstraties die escalatie kunnen bewerkstelligen. Zoals pannen en stokken om herrie te maken. Viruswaanzin leidt af van de kern. En het misleidt doelbewust over wat nodig is om de democratische rechtsstaat te verlossen van de Coronamaatregelen.

Share |

Viruswaanzin hulpje georganiseerde misdaad

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 11-07-2020 22:54
Iedereen moet even aandacht geven aan Viruswaanzin. En zich bewust zijn dat het bestaat uit een groep trollen. Oppertrol is jurist Jeroen Pols hoewel Willem Engel en Mordechay Krispijn er ook wat van kunnen. Zij stellen en beweren aan waarheidsvinding te doen en waarheidsvinders te zijn. Het kernteam van Viruswaanzin is gedetailleerd geïnformeerd over wat er aan de hand is allemaal. Deze informatie lijken zij te misbruiken om problemen groter te maken of vissen af te vangen. Viruswaanzin is geadviseerd aangifte te doen. Wat doet Viruswaanzin prompt? Het maakt een modelaangifte die geen enkele kans van slagen heeft. En bij de leek een deskundige indruk maakt.

Viruswaanzin doet alles verkeerd. Het is Viruswaanzin verteld dat ouders met kinderen gevaar lopen als zij meedoen met Viruswaanzin. Prompt komen ouders met kinderen in de problemen die Viruswaanzin volgen. De Nederlandse Kinderbescherming is een criminele organisatie van ambtenaren (geholpen door journalisten). Iedereen met kinderen die in de kijkers loopt van deze criminelen is de klos. Daaraan is zeer weinig te doen. De misdrijven zijn moeilijk zichtbaar voor rechters. Dit komt omdat het systeem bijkans ambtsedig vertrouwen geeft aan de ambtenaren van de kinderbescherming. Rechters vertrouwen de jeugdzorg op de blauwe ogen. De rechtspraak is (helaas pindakaas) ketenpartner van georganiseerde ambtelijke misdaad. Daaraan kunnen rechters niks doen. Bepaalde ambtenaren maken misbruik hiervan.

De opmerkingen van Willem Engel dat er heel veel mogelijkheden zijn om het onbehoorlijke bestuur te beteugelen is uit zijn duim gezogen. Er zijn weinig tot geen mogelijkheden. Alleen bijzondere verrichtingen maken kans. Willem Engel maakt problemen groter. De demonstratie van Viruswaanzin in Den Haag 21 juni 2020 was het persoonlijke verjaardagsfeestje van de 50-jarige Mordechay Krispijn die op een krankzinnige wijze te kampen heeft met zijn midlifecrisis. Zo erg zelfs dat hij on the fly even iedereen naar de afgrond helpt. Mordechay Krispijn is een geval apart. Hij stelt en beweert joods te zijn. Alsdan staat hij reeds met een been in het kamp. Zijn treinkaartje is al in 1897 besteld door de held van Geert Wilders. Net als bij de rest van de joden. De Coronamaatregelen zijn in de eerste plaats ouderwetse jodenvervolging. Juist Mordechay Krispijn kan dit zien en begrijpen met zijn joodse wortels in de kampen van de onderneming van de patroon van de held van Geert Wilders.

De Coronamaatregelen zijn het resultaat van de criminele samenwerking tussen een terreurbeweging en georganiseerde (ambtelijke) misdaad. Deze terreurbeweging is de grote initiator van Hitler en de gaskamers. Het wil oppermacht. Joden worden onder druk gezet huis en haard te verlaten en te emigreren naar het grondgebied waar deze terreurbeweging zijn volgende Holocaust heeft geagendeerd. Een kenmerk van de criminele samenwerking is bedrog in basiskennis en basisfeiten, zoals in verband met de Holocaust en de flauwekul van Willem Engel en Maurice de Hond dat aerosolen van belang zijn. Hun verhaal is totaal onbelangrijk. Het enige wat met betrekking tot Sars-cov-19 ertoe doet wordt verteld door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. En doctor Zelenko. En de rest van de artsen met hun ervaring in de eerstelijnszorg bij bestrijding van de pandemie van het virus.

Viruswaanzin wil dat de Covid-19-wet onverbindend wordt verklaard. Het vordert dit in kort geding. Toewijzing daarvan is grondwettelijk onmogelijk. Toch pretendeert jurist Jeroen Pols van Viruswaanzin dat afwijzing van deze eis door de rechter in kort geding bewijs is dat de rechtsstaat is opgehouden te bestaan. De man is achterlijk. Om kans te maken op afschaffing van die wet moet er een goed werkend alternatief worden geleverd voor het behalen van het doel van die wet: bestrijding van de pandemie van het Virus. Viruswaanzin heeft uit de grote hoeveelheid beschikbare data nog altijd niet die drie brondocumenten aan de rechtbank overgelegd die elke weldenkende rechter in kort geding ervankunnen overtuigen de Coronamaatregelen op te heffen. Zo erg zijn ze bij Viruswaanzin met zichzelf bezig.

Iedereen kan beter thuis blijven. Gewoon de Coronamaatregelen handhaven en goed de site van huisarts Rob Elens bestuderen: zelfzorgcovid19.nl. Rob Elens legt uit wat je zelf allemaal kan doen om besmetting met het Coronavirus te voorkomen. Om het weg te draaien door op voeding en supplementen te letten. Gewoon even allemaal met liefde en geduld en vertrouwen andere initiatieven afwachten om de Covidmaatregelen ordentelijk te slopen. Echt. Door het volgen van eenvoudige tips van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl kan er heel veel worden gedaan om geen klachten te krijgen. Huisarts Rob Elens is door bepaalde ambtenaren verboden mensen te genezen van Covid-klachten. Hij kan dit snel, goedkoop en veilig. Binnen vijf dagen. Kost niet meer dan 15,- Euro. Hij mag dat niet van de ambtenaren die de Coronamaatregelen bewerkstelligen. Wereldwijd zijn er artsen die met succes het Zelenkoprotocol toepassen tegen Corona. Er zijn verschillende combinaties medicijnen denkbaar tegen Coronaklachten die goed helpen, voorradig zijn en geen vaccinatie behoeven.

De hele vaccinatielobby van Bill Gates is de meest smerige lobby denkbaar. Bill Gates moet worden gestopt. En vervolgd. En de misdadigers van de World Health Organisation moeten worden vervolgd voor genocide. Er is geen wet of verdrag of afspraak of wat dan ook wat hen op enigerlei wijze immuun maakt voor strafvervolging van hun internationale misdrijven. De ziekte waarmee iedereen te maken heeft heet pedofilie. Bepaalde bestuurders zijn kwaadaardige pedofielen zonder moraal die kinderen offeren aan Satan en hun bloed drinken. Ook in Nederland. Deze Satanische kinderverkrachters zijn niets ontziende machtswellusteling moordenaars die uitvoering geven aan hun depopulatie programma zodat zij na hun Grote Reconstructie het rijk voor zich alleen hebben met hier een daar kolonies gemuilkorfde slaven. Diversiteit sluit racisme of antisemitisme niet uit.

Share |

Waarheid over Viruswaanzin

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 10-07-2020 22:10
De leider van Viruswaanzin is Willem Engel. Hij zegt niet de leider te zijn terwijl hij instructies geeft aan anderen. Bovendien treedt hij namens Viruswaanzin op in de rechtbank. En hij levert ideeën. Donaties komen op de rekening van zijn dansschool. Willem Engel heeft een racist als held. Een ander lid van het kernteam van Viruswaanzin heeft een antisemiet als held. Viruswaanzin zegt niet rechts-extremistisch te zijn. Willem Engel praat in zijn video’s over opstand en “een nieuwe wereld”. Viruswaanzin stelt vorderingen in bij de rechter die niet kunnen worden toegewezen. De modelaangifte van Viruswaanzin tegen de ministers heeft ook geen kans van slagen.

Viruswaanzin is uitgebreid geïnformeerd over de juridische acties die wel kans van slagen hebben. Keer op keer kiest Viruswaanzin voor de juridische wegen die doodlopen. De jurist van Viruswaanzin is Jeroen Pols. Die man is echt heel slecht als jurist. En zelfs kwaadaardig. Viruswaanzin is uitgelegd dat de acties van Viruswaanzin risicovol zijn voor gezinnen met kinderen. De Coronamaatregelen zijn immers bewerkstelligd door dezelfde georganiseerde ambtelijke misdaad die verantwoordelijk is voor de kinderbescherming. Zodra een gezin door Viruswaanzin in het oog springt bij de kinderbescherming is het gezin verloren.

Viruswaanzin wil geen oplossingen. Dit valt duidelijk af te leiden uit de juridische acties die het onderneemt. En de demonstraties die het organiseert. Viruswaanzin is uit op opstand. Het wil zoveel chaos veroorzaken met alle liefde en geduld dat het niet te handhaven is voor de overheid. De vreedzame demonstraties van Gandhi zijn als zeer provocaties ervaren. Ook de bananen aan de poorten van de Paleizen van Justitie bewijzen objectief dat Viruswaanzin op geen enkele manier de bedoeling heeft te strijden voor behoud van de democratische rechtsstaat. Viruswaanzin wil de democratische rechtsstaat domineren. Viruswaanzin imponeert als een groep rechts-extremistische revolutionairen die het momentum van de crisis misbruiken om de democratische rechtsstaat te onderwerpen.

Precies volgens de agenda van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Des te meer opstand of verzet of demonstraties des te sterker het onbehoorlijke bestuur wordt. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging die extreem geweld toepast tegen zij die zich verzetten tegen de overval op Nederland, de wereld en Europa. Viruswaanzin  brengt ouders met kinderen in de kijkers van de georganiseerde misdaad. De patronen zijn makkelijk te herkennen voor zij die bekend zijn met de werkwijze van het onbehoorlijke bestuur. Viruswaanzin bezit in verband daarmee geen enkele eigen kennis. Of is door en door corrupt.

Strijden voor de democratische rechtsstaat bestaat niet uit vorderingen die niet kunnen en het voor gek zetten van de rechtspraak. Het onbehoorlijke bestuur moet alle middelen rechtens worden gesloopt. Dit kan alleen via controlled demolition. Dat is werk voor professionals. En dat zijn de luitjes van Viruswaanzin overduidelijk niet. Het zijn zulke grote prutsers dat ze met open ogen trappen in de val die bewuste terreurbeweging zet voor dwarsdenkers en eigengereide dansers wiens mening totaal onbelangrijk is in de hele discussie over het virus. De mening en werkwijze van Willem Engel, Jeroen Pols, Mordechay Krispijn en Anne Zeven leiden af van de oplossing. En zal worden behandeld als deelname aan de criminele samenwerking van terroristen en georganiseerde misdaad die de Coronamaatregelen bewerkstelligt. 

Share |

Aangifte tegen Viruswaanzin

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 09-07-2020 22:17
Er kan aangifte worden gedaan tegen Viruswaanzin in verband met deelname aan de genocide en het terrorisme van het RIVM. Het kernteam van Viruswaanzin is bij herhaling geïnformeerd over wat er aan de hand is allemaal. En wat het dient te vorderen bij de rechter in kort geding om kans te maken op opheffing van de Coronamaatregelen. Viruswaanzin is ook uitgelegd dat de misdadige Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door dezelfde groep als die de misdadige Jeugdhulp organiseert. En dat Viruswaanzin daarom er verstandig aan doet bepaalde acties niet te entameren omdat daarmee kinderen in de handen kunnen vallen van de criminele kinderbescherming.

Viruswaanzin handelt precies contra de adviezen die het heeft gekregen. Het brengt ouders en kinderen in gevaar. En het draagt bij aan arrestatie of strafvervolging van volgers. Volgers van Viruswaanzin worden structureel gedesinformeerd door Willem Engel, Jeroen Pols, Mordechay Krispijn en Anne Zeven. Steevast leveren zij informatie over de rechtszaken die niet waar zijn. Bovendien voeren zij acties uit die in strijd zijn met de doelstellingen van Stichting Viruswaarheid. Strijden voor behoud van de democratische rechtsstaat kan niet bestaan uit het hangen van bananen aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Of het aanzetten van anderen voor uitvoering van verboden demonstraties. Of vorderingen instellen in kort geding die niet toegewezen kunnen worden.

Viruswaanzin doet helemaal niks wat bijdraagt aan opheffing van de Coronamaatregelen. Het draagt juist bij aan juridische legitimatie van de maatregelen en het plaatst iedereen die zich met Viruswaanzin lieert in de hoek van de Tokkies. Viruswaanzin ontkent niet eens dat de Coronamaatregelen nodig zijn geweest. Het kernteam van Viruswaanzin is bekend met het genocidale en terroristische werk van het RIVM. Als iets georganiseerde misdaad is dan is dit het RIVM. Getraind in Deep Democracy. Net zoals de rotte appels bij de kinderbescherming, de jeugdhulp en de politie. Viruswaanzin hanteert zelf bewust of niet de technieken die de georganiseerde ambtelijke misdaad worden onderwezen door cultuur veranderaars om hun misdrijven moeilijk herkenbaar voor de gemiddelde Nederlander te begaan.

Viruswaanzin is geen beweging ter bescherming van de democratische rechtsstaat. De organisatie zelf is top-down, directief, georganiseerd. Bovendien bewondert leider Willem Engel personen die zuiver racistisch waren. Viruswaanzin claimt geen rechts-extremistische organisatie te zijn omdat het bestaat uit diverse personen terwijl racisme niet een deviatie is exclusief voor blanken. Mahatma Gandhi, de held van Willem Engel, was racistisch. Een echt raist. Bovendien had Gandhi geen enkel oog voor de gevaren van zijn werk voor zijn volgers. De volgers van Gandhi zijn bruut afgeslacht. Willem Engel vaart diezelfde weg. Hij stuurt de troepen naar de pleinen in Den Haag terwijl hij kan verwachten dat daar niks dan agressie zal worden geoogst van de lange latten van het onbehoorlijke bestuur. Bovendien bewondert Anna Zeven de psychoanalyticus Carl Jung om zijn tegelwijsheden terwijl deze man symbiotisch samenwerkte met de grote initiators van Hitler en de gaskamers.

Viruswaanzin heeft helemaal niks bereikt. Veel verwarring en rechtszaken die zijn verloren en verboden demonstraties en rellen en bijster veel ergernis met betrekking tot de personen die het kernteam zijn. Er zijn niet veel mogelijkheden om de Coronamaatregelen via de rechter op te heffen. De manier waarop jurist Jeroen Pols dat doet werkt niet. Dat kan hij weten want hij is jurist bovendien is de groep voorzien van een advocaat die beter moet weten. Deelname aan genocide, massamoord en terrorisme is strafbaar. Deelname zoals bij Viruswaanzin kan bestaan uit het veinzen van het nastreven van goede doelen en feitelijk de misdaden dienend met het werk. Dit is ook de manier waarop de Zionisten de Jodenvervolging bewerkstelligen. Veinzend dat zij Joden zijn en dat zij strijden voor de goede Joodse zaak terwijl antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Zionisten zijn. En Zionisten de creatieve breinen van de Holocaust zijn.

Psychiater Bram Bakker is hiervan ook een aansprekend voorbeeld. Hij is frontman van Stichting Geendoofpot en beweert tegen doofpotten te zijn terwijl hij juist zwijgt over doofpotten die tot zijn domein behoren. Arnold Karskens is net zo. Hij heeft een Stichting Onderzoekoorlogsmisdaden en beschermt juist oorlogsmisdadigers. Bij de kinderbescherming zelfde laken en pak. Men beweert kinderen te beschermen terwijl ze feitelijk minderjarigen gedwongen laten verdwijnen en misbruiken en mishandelen voor geld. Het is moeilijk daar iets aan te doen omdat deze geromaniseerde misdaad wordt omringd door journalisten en hun media en andere professionals die van de misdrijven profiteren door eraan te verdienen. Zoals de trainers Deep Democracy. Ook journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad draagt bij aan deze misdrijven met zijn werk. Viruswaanzin is gewaarschuwd. Via alle mogelijke kanalen. Nu is de buik vol van Viruswaanzin. En is de weg vrij Jeroen Pols, Willem Engel, Mordechay Krispijn en Anne Zeven in verband te brengen met de misstanden die zij veinzen te bestrijden.

Share |

De misdrijven van De Volkskrant

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 08-07-2020 22:20
Het is geen enkele journalist of media outlet ontgaan dat een bepaalde partij in de strafzaken tegen Geert Wilders de Blonde Geit in verband heeft gebracht met een aanslag in Afghanistan en de Jodenvervolging. Saskia Belleman van de Telegraaf en andere journalisten waren aanwezig toen in het openbaar de open bronnen zijn genoemd waaruit een en ander objectief blijkt. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Hun terreurbeweging is na de oorlog gewoon blijven bestaan en slaat vandaag de volgende slag samenwerkend met de Bill and Melinda Gates Foundation.

De Coronamaatregelen zijn de voorbereidingen op de volgende Holocaust van de Beweging van Herzl. Veel deelnemers aan deze terreurbeweging zijn journalisten. De terreurbeweging is opgericht te Basel 1897 door een Oostenrijkse journalist met het oorlogsdoel de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te bewerkstelligen en oppermacht te vestigen. De weg naar oppermacht wordt vandaag bewandeld onder andere middels de Coronamaatregelen en het symbolisch met mondkapjes en feitelijk in de media de mondsnoeren van burgers en de waarheid.

De waarheid is dat De Volkskrant doelbewust nepnieuws verspreidt over bijna alle onderwerpen die ertoe doen. Van de Tweede Wereldoorlog tot en met de aanslagen in de VS 11 september 2001. Oud hoofdredacteur Pieter Broertjes is daarop eens aangesproken. Zijn antwoord is dat 9/11 alweer zo lang geleden was. Elk contact met journalisten en hun media om de waarheid en de feiten te delen mislukt op voorhand omdat journalisten bij herhaling doelbewust wegkijken en deelnemen. Zij zijn volgers van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Het heeft geen zin met hen of het RIVM of met het onbehoorlijke bestuur in debat te gaan want zij zijn door en door corrupt. Allemaal zijn ze getraind in Deep Democracy door Lilith persoonlijk.

De georganiseerde ambtelijke misdaad noemt zichzelf de Slimme Overheid en vindt dat alles slim moet worden toegepast. Slimme techniek en slimme besluiten en alles slim. De Slimme Overheid is de vinding van een bestuurlijke pyromaan die ook verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen en de Jeugdhulp. Deze persoon kan enorm uit de mond ruiken. In civiele vorm ook de Corporate Tribe genoemd. Zoek het op. Deze personen zonder moraal zijn ook verantwoordelijk voor gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel en seksueel misbruik van minderjarigen, mogelijk ook in rituele zin, wat zij eufemistisch kinderbescherming noemen. Het zijn de kinderen van de gettomanagers van vroeger. Zij die Hitler groot hebben gemaakt en vandaag hun kans zien voor de volgende stap op weg naar oppermacht.

Kustaw Bessem van de Volkskrant, hij met die baard die niet staat, die zich voordoet als jood is een zieke leugenaar. Iedereen kan aan de informatie op holocuatsles.nl zelf zien hoe ziek zijn leugens zijn. Buikpijnziek. Iedereen kan weten dat de vliegtuigen niet de oorzaak kunnen zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Zowel volgens Newton als kwantummechanisch is dat nauwkeurig te bepalen. In een oogopslag. Iedereen heeft voor het schoolexamen de sommetjes moeten maken waarmee dat soort zaken uitgerekend kunnen worden vanaf elke terminal.

Ze zijn achterlijk in de journalistiek. Of het zijn misselijke criminelen die geen rol hebben in de samenleving. Mensen met meningen die staf verdienen omdat het niet is toegestaan deel te nemen aan terrorisme. Vrije meningsuiting voor journalisten houdt toevallig net niet in dat zij vrij en straffeloos alle flauwekul prediken kunnen. Het is de taak als journalist waarheid te vinden en het bestuur in de smiezen te houden zodat het niet corrumpeert. Het CDA neemt al sinds 2003 deel aan genocide. In Irak. Niemand heeft het er over. Oorlogscorrespondent Arnold Karskens die beweert oorlogsmisdadigers te jagen neemt de oorlogsmisdadigers op in zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Bovendien laat ook hij de grote initiators van Hitler en de gaskamer onbenoemd.

Nu met Corona weer dezelfde ranzige onzin van de journalistiek. Alle feiten die relevant zijn worden genegeerd en actief gecensureerd op internet en in de kranten. De Coronamaatregelen zijn ook weer genocide van het CDA. In het eigen land nog wel. Ook zijn het terroristische misdrijven gelijk te stellen aan oorlogshandelingen van de terreurbeweging van de helden van Wilders die nog altijd bestaat en samenwerkt met de Bill and Melinda Gates Foundation voor oppermacht. Er komt nog veel meer. Deze terreurbeweging heeft het de komende twintig jaar druk met iedereen overvallen tot definitief het Koninkrijk voor de familie Rothschild is gevestigd te Palestina!

Share |

Getrol van Viruswaanzin

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 08-07-2020 12:02
Willem Engel, de leider van Viruswaanzin, heeft enorme apenballen die hij gezogen wil hebben. Om van de Coronamaatregelen af te komen hebben we HCQ in de eerstelijnszorg nodig. Al het andere doet niet ter zake en leidt af van de kern. De pandemie van het virus moet snel, goedkoop en veilig worden bestreden. Bij gebreke waarvan de Coronamaatregelen voor eeuwig zijn. Het RIVM is een grote criminele bende van perverse moordenaars die getraind in Deep Democracy genocide plegen. Deep Democracy is een proces psychologische brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001

De naam van het virus was al in oktober 2019 bekend bij de Bill and Melinda Gates Foundation. Bill Gates laat zich niet alleen verwennen door de Lolitas van Jeffrey Epstein. Hij werk ook samen met de partners van Hitler van vroeger. De pandemie is onderdeel van de agenda van deze partners die ook allerlei hack attacks hebben voorbereid met Bill Gates door alle computers in der tijd te besmetten met DOS. Het kernteam van Viruswaanzin is al aan het begin van de crisis erop gewezen dat andere vorderingen bij rechtbanken noodzakelijk zijn om van de Coronamaatregelen af te komen.

Het heeft er de schijn van dat Viruswaanzin feitelijk is opgericht door het RIVM om het hoofd te bieden aan de strafzaken die al aan het begin van de crisis zijn aangekondigd. We hebben geen demonstraties nodig om van de Coronamaatregelen af te komen. We hebben geen door Willem Engel uitgelokte rellen in Den Haag nodig. We hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. We hebben geen wrakingen nodig en geen kort gedingen bij de bestuursrechter om wel te mogen demonstreren. We hebben spijkerharde aangiftes nodig en de vordering bij de rechter dat de eerstelijnszorg toegang krijgt tot HCQ voor de bestrijding van de pandemie van het virus. 

Het is ook duidelijk dat Willem Engel zijn volgers aanzet om in problemen te komen met het onbehoorlijke bestuur. Personen die op initiatief van Willem Engel zijn gaan demonstreren werden gearresteerd. Bovendien zet Willem Engel mensen aan aangifte te doen tegen Hugo de Jong wegens stalken terwijl op grond van artikel 119 Grondwet dit niet kan worden vervolgd door het openbaar ministerie. Er is sprake van massamoord en zelfs genocide door Coronamaatregelen. Via alle mogelijke kanalen is Viruswaanzin erop gewezen dat het aangifte moet doen van terrorisme en massamoord en dat het een andere vordering moet instellen bij de rechtbank om überhaupt een kans te maken. Viruswaanzin doet steeds de dingen die niet helpen om van de Coronamaatregelen af te heffen.

Share |

Coronamaatregelen zijn genocide

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 06-07-2020 21:09
Het RIVM en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en de rest die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen maken zich schuldig aan genocide. Dat is een Internationaal Misdrijf. Niemand hoeft te sterven aan Sars-cov-19 omdat er antivirale middelen bestaan die veilig, goedkoop en snel kunnen worden ingezet tegen Coronabesmettingen. Mensen die sterven aan Corona zijn vermoord door de behandeling. Dit is net als bij HIV en AIDS. Deze groep maakt zich tevens schuldig aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. Ook een Internationaal Misdrijf. En aan seksueel misbruik van minderjarigen. Mogelijk ook in rituele zin. De deelnemers aan deze misdrijven zijn en/of worden getraind in Deep Democracy door bedrijfsantropologen die cultuur interventies plegen.

De term cultuur interventie is een krachtige synoniem voor terrorisme. Het is algemeen bekend dat IGJ na tussenkomst van het RIVM een huisarts uit Meijel en zijn apotheker heeft aangesproken op het voorschrijven van chloroquine/ hydroxychloroquine tegen het Coronavirus. Volgens de berichten op de website van IGJ is de huisarts bezig met een experiment tegen het coronavirus en schrijft hij daarom een combinatie van geneesmiddelen voor, waaronder chloroquine en azitromycine (feitelijk schreef de huisarts hydroxychloroquine voor).

De inspectie vindt dit een kwalijke zaak. De huisarts en apotheker zouden hiermee in strijd handelen met de behandelrichtlijnen. Er zou volgens IGJ nog steeds geen bewezen geneesmiddel zijn dat helpt tegen het coronavirus. De manier waarop de huisarts aangeeft te experimenteren zou volgens IGJ ook niet volgens de richtlijnen zijn. IGJ heeft het gebruik van chloroquine/ hydroxychloroquine binnen de reguliere zorg tegen besmetting met het coronavirus verboden. Als de huisarts en zijn apotheker doorgaan met het voorschrijven en verstrekken van HCQ als middel tegen het coronavirus, neemt IJG maatregelen zoals het opleggen van boetes. 

Huisarts Rob Elens en ander deskundigen hebben objectief bewezen dat de combinatie van geneesmiddelen die door huisarts Rob Elens en zijn aphotkerer zijn toegepast (hydroxychloroquine, zink en azitromycine) de pandemie van het virus Sars-cov-19 snel, goedkoop en veilig bestrijdt. Het ZelenkoProtocol zoals dit is toegepast door huisarts Rob Elens is een bewezen behandeling wat helpt tegen het coronavirus. Het ontzeggen van toegang tot vroege behandeling met HCQ tegen het coronavirus zoals beschreven in het ZelenkoProtocol staat gelijk aan moord. 

Covidpatienten sterven omdat ze niet mogen genezen van het IGJ wat deelneemt aan de groep die de Coronamaatregelen bewerkstelligt. Op de website van huisarts Rob Elens op zelfzorgcovid19.nl staat een grote hoeveelheid informatie met objectief bewijs dat het ZelenkoProcol een reductie levert van de kans op ziekenhuis opname van 82% en een reductie van de kans om te sterven op 80%.2 Dit blijkt onder andere uit een op deze site gepubliceerde retrospectieve case study uit de huisartsen praktijk setting, de zogenoemde eerste lijn (vroegbehandeling).

Bovendien blijkt uit de website van huisarts Rob Elens op zelfzorgcovid19.nl dat 78% van de aan coronavirus gerelateerde sterfgevallen in Europa voorkomen hadden kunnen worden als de Europese staten de chloroquine-strategie van Marokko hadden overgenomen.4 Ook uit een nieuwe studie gepubliceerd door Henry Ford Healt System blijkt dat behandeling met hydroxychlorocine de sterfte ten gevolgen van Covid significant beperkt.

Het is evident dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd geen belang heeft bij handhaving van de door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd bedoelde en gehanteerde richtlijnen. Handhaving van deze richtlijnen die geen wet zijn in formele zin is pervers en misdadig. Net als de eis van een dubbel-blind onderzoek. De crisis is nu en moet dus nu met de beschikbare middelen worden opgelost. De richtlijn zijn opgesteld in tijden dat er geen crisis was. Huisarts Rob Elens en zijn apotheker doen precies wat beroepshalve van hen verwacht kan worden in verband met bestrijding van de pandemie van een nieuw virus. 

Niemand heeft belang bij de standpunten en beweringen van IGJ over HCQ en het werk van Elens en Peterse. De hele samenleving wordt op de kop gezet en burgers worden angst aangepraat in verband met een virus waarvan iedereen snel, goedkoop en veilig binnen vijf dagen kan genezen. De hele 1,5-meter samenleving en alle andere maatregelen hebben geen enkele grondslag in de feiten omdat er nooit gevaar heeft bestaan van het virus Sars-cov-19 want HCQ is een oud bekend veilig medicijn waarvan de antivirale werking in combinatie met zink en azitromycine bekend is bij de IGJ en het RIVM. 

Bovendien heeft het verbod van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd op HCQ een terrorisme gerelateerd karakter. Wanneer huisartsen in de eerstelijnshulp toegang hebben tot HCQ hoeft niemand angst te hebben voor Sars-cov-19. En maakt het niet uit hoeveel mensen zijn besmet met Sars-cov-19. Nu bewerkstelligt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in vereniging met anderen maatschappelijke verandering en beïnvloedt het de politieke besluitvorming, en jaagt het de bevolking of een deel der bevolking van een land ernstige vrees aan met standpunten en beweringen over Sars-cov-19 en HCQ en huisarts Rob Elens die ongefundeerd en ongeloofwaardig zijn. 

Bovendien blijkt uit de brief van minister Hugo de Jong van 24 juni 2020 aan de Voorzitter van de Tweede Kamer dat de Infection Mortality Rate is berekend op 0.32-1.00%.6 Dit betekent dat objectief is bewezen dat er geen sprake is van een dreiging van de Volksgezondheid. Wat weer betekent dat Sars-cov-19 ten onrechte op de A-lijst is geplaatst van infectieziektes. En dat dit virus ten onrechte op deze lijst wordt gehouden. De IFR is het nummer wat men krijgt wanneer het aantal gerapporteerde doden gedeeld wordt door het aantal infecties. Van alle geïnfecteerden met Sars-cov-19 sterft 0,32 tot 1% ten gevolge van het ontzeggen van HCQ in de eerstelijnszorg. Men sterft niet aan Sars-cov-19. De behandeling is de oorzaak van het overlijden. 

De Coronamaatregelen althans het verbod op HCQ in de eerstelijnszorg zijn genocide zoals bedoeld in de Wet Internationaal Misdrijf (WIM). De Coronamaatregelen en/of het verbod op HCQ in de eerstelijnszorg imponeren als het oogmerk om een nationale, etnische of godsdienstige groep, dan wel een groep behorend tot een bepaald ras, geheel of gedeeltelijk, als zodanig te vernietigen door opzettelijk aan de groep levensomstandigheden op te leggen die op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging zijn gericht (artikel 3 eerste lid sub c WIM). 

Uit de conclusie van de PG bij het arrest van de Hoge Raad van 3 maart 2010 in verband met door politiek ambtsdragers begane genocide in Irak (ook CDA) blijkt het volgende (r.o. 2.9 )(ECLI:NL:PHR:2010:BO019):

 Dat in gevallen van (beweerde) genocide een verband wordt gelegd met de mogelijkheden die het ambt de dader biedt, is op zichzelf niet bijzonder. In de vakliteratuur over genocide wordt aangenomen dat dergelijke, hoogst ernstige delicten vanwege hun omvang en systematische aard een collectieve organisatie en collectieve voorbereiding vergen. Zowel door ambtenaren als door privépersonen kan (deelneming aan) genocide veelal slechts worden begaan met gebruikmaking van state machinery, d.w.z. met actieve of ten minste passieve betrokkenheid van een overheid. Nieuw is deze gedachte niet: reeds bij de parlementaire behandeling van de Uitvoeringswet genocideverdrag werd opgemerkt dat daden van genocide vrijwel nimmer zonder medewerking van staatsorganen kunnen worden gepleegd.

Alle openlijke al dan niet met elkaar samenhangende activiteiten van personen die de Coronamaatregelen propageren of althans het verbod op HCQ verdedigen (zoals die van de Mainstream media) dienen gezien te worden als de samenspanning en de opruiing tot genocide die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, plaatsvindt (artikel 3 tweede lid WIM). De Nederlandse media maken zich al heel lang schuldig aan deze vorm van pogingen tot genocide. De Telegraaf verzwijgt al sinds 1922 bewust wie de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers terwijl het bekend is met de feiten.

Share |

Mordechay Krispijn jood van niks

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 05-07-2020 22:13
Er is veel irritatie door Viruswaanzin. Grote ergernissen over het optreden van jurist Jeroen Pols, Willem Engel en dat meisje Anne Zeven wat bijkans slaafs opdrachtjes uitvoert. Frontman Mordechay Krispijn gebruikt taal van de Corporate Tribe die doet denken aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Viruswaanzin imponeert als georganiseerde oppositie of het werk van liederlijke profiteurs. Mordechay Krispijn is een praatjesmaker die iedereen de afgrond in helpt met zijn flauwekul. Hij is compleet van het padje af. Viruswaanzin is zijn midlifecrisis.

Mordechay Krispijn (Morry voor vrienden) zal wel even op het podium gaan staan in Den Haag om zijn kinderen te laten zien wat hij deed toen het nieuwe ongewoon normaal werd. Mordechay Krispijn is een mafkees eerste klas. Iemand die uit zijn eigen bubbel in de hel terechtkomt. En dan even denkt dat hij persoonlijk Satan in kop en hiel zal vermorzelen. Mordechay Krispijn herhaalt keer op keer zijn joodse wortels. Zijn naam is joods. Familie is joods. Gedeporteerd en vermoord in de kampen zo vertelt hij. Net zoals bij veel joden is gebeurd.

Toevallig zijn er personen die al jaren onderzoek doen naar de actuele samenwerking van de terreurbeweging en georganiseerde misdaad die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Hitler was de uitvoerende macht van deze terreurbeweging. De gaskamers zijn georganiseerd door de bondgenoten van Hitler die vandaag samenwerken met the Bill and Melinda Gates foundation voor het bewerkstelligen van de Coronamaatregelen en meer. De familie Bush is ook diep geworteld in de nazibeweging die na de oorlog gewoon is blijven bestaan. Mordechai Krispijn heeft Holocausteducatie gehad van de beweging die verantwoordelijk is voor WOII en de Jodenvervolging. Net als de rest van Nederland, de wereld en Europa. 

123 jaar geleden heeft een prominente Oostenrijkse en atheïstische journalist te Basel een terreurbeweging opgericht. Deze journalist is het Creatieve Brein van de Holocaust. Deze terreurbeweging heeft tot vandaag veel draagvlak in journalistiek en media. De objectieve bewijzen staan op www.holocaustles.nl. De Telegraaf neemt al sinds 1922 deel aan deze terreurbeweging onder andere met het doelbewust verspreiden van nepnieuws over de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Tweede Wereldoorlog is niet voorbij. Er komt nog een Holocaust. De Coronamaatregelen zijn de prelude!

Al jaren wordt werk gemaakt van objectivering van de inhoud van de site op www.holocaustles.nl. Dat ook onderdelen van de Staat der Nederlanden erkennen dat de standpunten en beweringen op die site de waarheid zijn. Het formele vaststellen door autoriteiten van de waarheid is nog niet gelukt omdat de onderdelen van de Staat die verantwoordelijk zijn voor dit soort vaststellingen terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen om weg te kijken en deel te menen aan de misdrijven. De hoeveelheid misdrijven is imposant. Het zijn niet alleen de Coronamaatregelen. Het is ook mensenhandel en gedwongen verdwijning van minderjarigen wat door een en dezelfde groep wordt begaan.

Overlappend kenmerk is onder andere Deep Democracy. Deep Democracy is de brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Deze terreurbeweging is ook verantwoordelijk voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. En mogelijk voor de aanslag op de MH17 en voor aanslagen op leden van de Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan. De Coronamaatregelen zijn oorlogshandelingen van de vrienden van Adolf Hitler. De nieuwe lichting van zijn zakenpartners van vroeger die de successen uit het verleden herhalen. De patronen zijn helder voor iedereen die zich aan de feiten houdt. En zich niet laat afleiden door professionele veranderaars die pleiten voor meer Lilith op de werkvloer terwijl deze hoer iedereen verleidt om door de vingers te kijken en alles op de kop te zetten.

Share |

Viruswaanzin deelnemer massamoord

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 04-07-2020 21:12
Jeroen Pols, Willem Engel, Mordechai Krispijn en Anne Zeven van ParaVisie magazine nemen deel aan de massamoord door Coronamaatregelen. Door steeds anderen aan te zetten verboden demonstraties uit te voeren, laten zij zien geen respect te bezitten voor de rechterlijke macht. Ook stellen zij vorderingen in bij rechters die onmogelijk gewonnen kunnen worden. Ze zeggen geen haast te hebben wat vreemd is bij een kort geding. Bovendien heeft iedereen spoedeisend belang bij bestrijding van de pandemie van het virus. Willem Engel zegt bij herhaling dat het virus nu ongevaarlijk is terwijl dat er helemaal niet toe doet.

Het is van belang dat de Staat ervan uitgaat dat er een gevaarlijk virus is wat bestreden moet worden. En tegelijk zijn er bepaalde ambtenaren die door een verbod op HCQ bewerkstelligen waardoor COVID-19 patiënten niet kunnen genezen en sterven. Dat is massamoord. Willem Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn en Anne Zeven zijn bekend met deze massamoord. En kiezen ervoor de donaties te steken in kansloze rechtszaken. Ze zwijgen in alle toonaarden over deze massamoord. En leiden de aandacht af van de oplossingen

Willem Engel verschijnt ten tonele in en rond de verboden demonstraties en motiveert iedereen breedlachend dat er meer gedemonstreerd moet worden. Terwijl de aandacht van iedereen dient te gaan naar de zelfzorg waarmee de pandemie van het virus kan worden bestreden. Willem Engel is een mislukte wetenschapper. Hij heeft zijn proefschrift niet af omdat hij daarvoor niet de kwaliteiten bezit. Het maakt niet uit hoe het virus wordt verspreidt. Via aerosolen of druppels of fysiek contact. Het gaat om hoe de pandemie van het virus snel, goedkoop en veilig wordt bestreden. 

Willem Engel heeft nog geen enkele bejaarde of verpleegtehuis gered van de Coronamaatregelen. Alle rechtszaken tot op heden zijn door Viruswaanzin verloren en de komende rechtszaken zullen zij ook verliezen. Daarmee versterken zij de juridische basis voor de Coronamaatregelen. En zetten ze hun volgers voor schut. Willen Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn en Anne Zeven voeren een toneelstukje op waarbij de uitkomst haaks staat op de door hen geveinsde doelstellingen. Willen Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn hebben hun acties al maanden geleden voorbereid. Al die tijd varen zij hun monotone koers. En zijn ze niet bereid expertise van deskundigen te vertalen in een werkwijze waarmee zij snel, goedkoop en veilig iedereen van de Coronamaatregelen af helpen.

Share |

Laakbare werkwijze journalist Chris Klomp

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 02-07-2020 23:15
Journalist Chris Klomp werd onlangs geïnterviewd de Volkskrant over de voor en nadelen van zijn verdienmodel. Daarin heeft hij het bij herhaling over “complotdenkers”. Ook herhaalt hij zijn bekende uitspraak dat minderjarigen meestal door de buurman, een familielid of trainer worden besprongen en niet door pedofielen die verlangen naar seks met minderjarigen. Om ruchtbaarheid te geven aan de negatieve ervaringen van ouders en kinderen met de georganiseerde misdaad in de kinderbescherming is contact gezocht met journalisten. Onder andere met journalist Chris Klomp.

Omdat ernstige gebreken in de waarheidsvinding in de kinderbescherming vaststaan en rechters worden bedrogen door de kinderbescherming en journalist Chris Klomp zich presenteert als "specialist rechtspraak" en hij bovendien betaald rechtbankverslaggever is voor @realtwitcourt, was de verwachting dat hij de strafbare feiten in de kinderbescherming zou herkennen. En de ernstige misstanden in de kinderbescherming zou helpen ontmaskeren. Net zoals elk normaal mens behoort te doen. Niks is minder waar.

Journalist Chris Klomp begint onmiddellijk te schelden en beledigen zodra de feiten hem worden voorhoud. Zijn werkwijze is exemplarisch voor de journalistiek. Journalist Chris Klomp weigert een podium te geven aan de strafbare Jeugdzorg feiten of de georganiseerde (ambtelijke) misdaad in de (jeugd)zorg. Dat is standaard bij Chris Klomp, ook als het over Corona gaat. Journalist Chris Klomp geeft doelbewust podium aan één bepaald geluid net als de rest van zijn collega's in de journalistiek. Dit is het geluid van de georganiseerde misdaad in de (jeugd)zorg. Op 1 augustus 2017 is journalist Chris Klomp het volgende bericht gestuurd:

Strijden met mij om deze feiten is jouw grote vergissing. Je moet dit rapport goed lezen (en ook proberen te begrijpen) en de database van de Ombudsman onderzoeken op rapporten waaruit blijkt dat medewerkers van de RvdK en BJZ en AMK niet aan waarheidsvinding doen.

Ik heb je de zaak Alicia W. genoemd. In die zaak bevestigt iedereen, ook de kinderbeschermers, dat de melding op een misverstand berust en dat thuis alles in orde was. Zeer evident dat de kinderbeschermers in die zaak afspraken niet nakomen en van meet af erop uit zijn Alicia van haar liefhebbende biologische ouders te roven. Ook de betrokken huisarts van Alicia had geen zorgen om het meisje thuis.

Ik heb alles zwart op wit. Die kwestie is onderwerp van een aantal spannende geschillen bij het Hof Den Haag vandaag. Omdat de ambtenaren van de Kinderbescherming met de wet in strijd niet aan waarheidsvinding doen weet je dat je van geen enkele UHP of OTS zeggen kan dat deze noodzakelijk is omdat de waarheid en de feiten onbekend zijn.

Je moet je verdiepen in het systeem van de Kinderbescherming. Vanzelf valt op dat er geen 'equality of arms' bestaat omdat de Kinderbescherming beschikt over justitiële middelen in het civielrechtelijke kader en titels uit eigen naam executeert. Ook moet jij je bewust zijn dat kinderrechters geen onderzoeksrechters zijn en vertrouwen op de rapporten en verklaringen van de kinderbeschermers alsof het ambtsedige verklaringen zijn van opsporingsambtenaren. De Kinderbescherming is ketenpartner van de rechtspraak.

Zoek jij eens naar een rechtsgeldig door een bevoegde deurwaarder betekende executoriale titel tot afgifte van kinderen aan de Kinderbescherming. Die zijn er niet terwijl de wet dit wel verplicht stelt. In Nederland bestaat er voor niemand een bevoegdheid om zonder betekening van een last tot executie over te gaan. Toch doet de Kinderbescherming dit in alle gevallen. Vraag aan een deurwaarder. Ook in het strafrecht wordt er altijd eerst betekend voordat men tot executie van lasten of vonnissen overgaat.

In reactie op dit bericht van 1 augustus 2017 antwoordt journalist Chris Klomp op l augustus 2017 het volgende:

Kijk, Jeroen. Dit is nu exact waarom niemand je serieus neemt. En zelfs rechters stellen dat het beter is om je te negeren.

Ik vraag je om bewijs voor je stelling dat Jeugdzorg/Kinderbescherming structureel en intrinsiek vanuit de organisatie kinderen misbruikt en jij komt met een voorbeeld waarbij de Kinderbescherming mogelijk te vroeg een kind in veiligheid heeft gebracht.

Dit is exact wat complotgekkies dagelijks doen. Ze pakken een normaal en niet te vermijden incident (je kunt namelijk als kb niet wachten tot het te laat is) en laten daar hun bizarre fantasie op los. 

Je bent af, Jeroen.

P.S. geen commentaar op je Ing. Blanco reacties op ROL? En waarom eigenlijk onder een schuilnaam? Zou het kunnen kloppen dat je inderdaad laf bent?

Journalist Chris Klomp vraagt om bewijs voor de stelling dat Jeugdzorg/Kinderbescherming structureel en intrinsiek vanuit de organisatie kinderen misbruikt. Vervolgens wordt hem de url gestuurd van het rapport wat dit objectief bewijst en wat gaat over het systeem van bedrog van de Jeugdzorg en de Kinderbescherming. En journalist Chris Klomp beweert vervolgens dat hem “een voorbeeld waarbij de Kinderbescherming mogelijk te vroeg een kind in veiligheid heeft gebracht" wordt gegeven. Ook stelt journalist Chris Klomp: "Dit is nu exact waarom niemand je serieus neemt".

Dit soort reacties van een journalist waarvan verwacht mag worden dat hij begrijpt wat gebreken in de waarheidsvinding inhoudt riekt naar deelname aan de misdrijven waaraan ruchtbaarheid gegeven dient te worden. De boodschapper zou volgens Klomp ”complotgekkie” zijn en "laf". Journalist Chris Klomp ziet de gebreken in de waarheidsvinding door de vingers en bestempelt de informatie als "een normaal en niet te vermijden incident". Structurele en erkende gebreken in de waarheidsvinding en herhaald niet handhaven van artikel 430 derde lid Rv zijn geen niet te vermijden incidenten. Het meisje Alicia A. is verdwenen. Gedwongen. Door de kinderbescherming. Dat is een internationaal misdrijf.

Bovendien is journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad in dit verband bekend met de inhoud van de volgende algemeen bekende openbare rapporten die zijn verschenen en waaruit structureel kindermisbruik en -mishandeling door medewerkers van de Jeugdzorg en Kinderbescherming evident blijkt:

Rapport commissie-Samson: 'Omrinqd door zorqj toch niet veilig’
Rapport van de commissie-Samson van 8 oktober 2012 over seksueel misbruik vandoor de overheid uit huis geplaatste kinderen. Van 1945 tot heden. Vindplaats op internet: 

Is De Zorg Gegrond?
De Kinderombudsman heeft op dinsdag 10 december 2013 het rapport 'Is De Zorg Gegrond?' aangeboden aan de Tweede Kamer. Vindplaats op internet:

Dit rapport bevestigt de onrechtmatige afwezigheid van waarheidsvinding bij de jeugdbescherming. De Kinderombudsman constateert dat er met enige regelmaat fouten worden gemaakt in de rapportages die aan de basis liggen van ingrijpende maatregelen als uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling van
kinderen. Bovendien constateert de Kinderombudsman dat deze instanties te weinig garanties hebben ingebouwd om het aantal fouten tot een minimum te beperken. Fouten kunnen volgens de Kinderombudsman nooit honderd procent worden voorkomen, "maar je kan de kans op fouten wel zo klein mogelijk maken".

Het onderzoek van de Kinderombudsman was puur gericht op het feitenonderzoek dat aan de basis ligt van ingrijpende jeugdzorgbeslissingen. Volgens de Kinderombudsman speelt de discussie over waarheidsvinding in de jeugdzorg al jaren.

Rapport Commissie De Winter
De Commissie Onderzoek naar Geweld in de Jeugdzorg (commissie De Winter) deed in 2016 onderzoek naar fysiek en psychisch geweld in de jeugdzorg van 1945 tot nu. Op 12 juni 2019 publiceerde de commissie haar eindrapport. Een aanzienlijk percentage van de kinderen die van 1945 tot heden in Jeugdzorginstellingen of pleeggezinnen verbleven blijken onvoldoende te zijn beschermd tegen fysiek, psychisch en seksueel geweld. Deze ex-pupillen beschouwen hun bejegening als liefdeloos en zeer hard. Toezichthoudende instanties hebben bij geweld onvoldoende ingegrepen. Vindplaats op internet:

Pedofilie is een bijzonder fenomeen. Niet alle pedofielen hebben het voor de bevrediging van hun perverse prikkels nodig om kinderen te misbruiken. Sommige pedofielen gaan extreem ver in het misbruik. Andere pedofielen zwermen om dit misbruik heen. En bevredigen hun perversiteit door voyeurisme. Of met de gedachte dat zij bijdragen aan de misbruik door als journalist geluiden die het misbruik ontmaskeren in de kiem te smoren. Pedofilie onder vrouwen is overigens een ondergediagnosticeerd probleem.

Share |

De dictatuur slopen

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 29-06-2020 17:50
Virus Waanzin en Maurice de Hond en ook anderen begrijpen niet zo goed hoe de actuele dictatuur alle middelen rechtens kan worden gesloopt. Dit komt omdat meeste mensen wel de gevolgen ervaren en geen zicht hebben op de personen die verantwoordelijk zijn voor het actueel terrorisme. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging die in augustus 123 jaar bestaat. Dit is de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Iedereen wordt in het onderwijs voorgehouden dat Adolf Hitler en Adolf Eichmann de grote mannen waren terwijl nog grotere personen hen steunde en hun vrienden en bondgenoten waren.

Dat de Nazi’s van tegenwoordig in het hoofd van mensen niet eruit zien als de Nazi’s zoals in de films en documentaires is omdat de films en documentaires niet vertellen dat de echte grote Nazi’s altijd gewoon in burger gekleed gingen. De echte grote Nazi’s zijn burgers in vreemde krijgsdienst. Of dragen toga. De groep werkt vooral in de journalistiek, de media, entertainment en helaas pindakaas in de advocatuur. En de wetenschap. Bovendien werken de Nazi’s samen met de georganiseerde misdaad. De georganiseerde ambtelijke misdaad en de georganiseerde misdaad in de zorg. Zij allen zijn en worden getraind in Deep Democracy. De groep noemt zich de Slimme Overheid of the Corporate Tribe. En is in Nederland voor wat betreft Covid en kinderbescherming geconcentreerd rond secretaris generaal Erik G.

Erik Gerritsen was eerst een bepalende bestuurder in de Jeugdzorg. Hij is fluïde van rol gewisseld. Dat gebeurt vaker. Van Jeugdzorg naar Politie en terug. Bijvoorbeeld. De Nederlandse Kinderbescherming maakt zich op grote schaal schuldig aan gedwongen verdwijning van minderjarigen, mensenhandel, kindermisbruik, kindermishandeling. Dat stamt uit de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zeventig jaar kindermisbruik, mede bestuurd door de man die is gespecialiseerd in ongetemde problemen en overal met zijn bevoegdheden de pyromaan lijkt uit te hangen. Erik G. is ook verantwoordelijk voor het crisiscentrum in verband met de pandemie van Sars-cov-19. In de jeugdzorg heeft hij nooit aan waarheidsvinding gedaan omdat hij vindt dat dit niet van hem verwacht kan en mag worden.

Het is natuurlijk een goed idee om terug te willen naar het normale normaal. Als dan de wens is zoals bij Virus Waanzin dat de tijdelijke Covid-wet niet door gaat is het niet mogelijk onverbindendverklaring daarvan te vragen bij de rechter in kort geding. Wat wel kan bij de rechter in kort geding in Den Haag, zelfs bij de rechter die slechts een korte voorbereidingstijd krijgt, is vorderen bij voorlopige voorziening tot en met de behandeling in de Tweede Kamer van de Covid-wet de Staat te bevelen onmiddellijk vergunning te verlenen aan alle huisartsen in Nederland om HCQ volgens het recept van huisarts Rob Elens (het ZelenkoProtocol) in de eerstelijnszorg ter bestrijding van de pandemie van het virus Sars-cov-19 voor te schrijven aan patiënten. Of woorden van gelijke strekking. Bij toewijzing moeten de Coronamaatregelen worden opgeheven. Bij gebreke waarvan Politie en Justitie alle middelen rechtens dienen te worden aangezet bepaalde personen voor dertig jaar of meer in het schavot te douwen.

Share |

Coronamaatregelen en de Cultuurkamer

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 28-06-2020 17:51
Het RIVM en het OMT zijn eigenlijk de Nieuwe Cultuurkamer. Er is geen kunst en geen cultuur meer over. Alleen nog de 1,5 meter cultuur bestaat. En de democratische cultuur en de cultuur van vrijheid en de cultuur van gelijkheid zijn verdwenen. Net al de cultuur van solidariteit. En de cultuur van rechtsstatelijkheid. Of die van gewoon handhaven zoals het motto van de Politie luidt. Er is geen evenement geweest afgelopen drie en half maand. De grote evenementen bureaus zijn overgenomen door de Staatsinvesteerder van Saudi Arabië. Een vorm van Islamisering die aan Geert Wilders voorbij is gegaan.

Het theater is alleen nog toegankelijk voor de happy few. De enkelen die een kaartje kunnen krijgen voor een van de weinige beschikbare plaatsen in de grote zaal van theater Carré zijn de uitverkorenen die mogen genieten van exclusieve opvoeringen voor standaard prijzen. RIVM en OMT hebben ook op het toneel en op het doek de rol van de regisseurs overgenomen. Door de Coronamaatregelen is 1,5 meter de regieaanwijzing bij voorbaat waar de uitvoerende kunstenaars niet omheen kunnen. Eind culturele vrijheid. Gek dat de #antropoloogdesvaderlands dit als “mooi” kwalificeert.

Share |

Coronamaatregelen is Jodenvervolging

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 28-06-2020 09:14
Het lijkt gek alleen het is een feit dat de Coronamaatregelen onderdeel zijn van de voortbouwende Jodenvervolging. Het is niet een golf Corona waar we last van hebben. Het is een nieuwe golf Nazi’s. In de echte zin van het woord. Personen die de definitieve vestiging van het duizend jarige rijk voorbereiden. De volgende fase op weg naar oppermacht is aangevangen op 9/11. De Amerikanen zijn toen overvallen door de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Deze terreurbeweging werkt samen met de Bill and Melinda Gates Foundation voor het bewerkstelligen van de wereldwijde Coronamaatregelen.

Bovendien werkt bewuste terreurbeweging nauw samen met het Vaticaan. Het rijk wat zij daarmee zullen vestigen is het Ouderwetse Romeinse Rijk. Een lid van de familie Rothschild zal de eerste Prins/Keizer/Koning en Vorst der Joden zijn. Nederland, de wereld en Europa staan onder dictatuur van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust. Wat iedereen onderwezen wordt over ‘40-’45 is voor een belangrijk deel onderdeel van theater van terroristen. Iedereen kan deze terreurbeweging kennen omdat de brondocumenten van de agenda van deze terreurbeweging gepubliceerd staan op holocaustles.nl.

Deze documenten zijn als het ware een glazen bol waarmee in de geschiedenis, in het nu en in de toekomst gekeken kan worden. Bewuste terreurbeweging vervult Eindtijd profetieën en andere voorspellingen uit de Bijbel met menselijke middelen. Zo staat de Holocaust voorspeld in Ezechiël en zou volgens leiders van deze terreurbeweging deze profetie zijn vervuld in Auschwitz. In Ezechiël staat nog een Holocaust voorspeld. Die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Met de Coronamaatregelen wordt de mensheid onderworpen aan het gezag van bewuste terreurbeweging en worden de Joden opgedreven naar hun offerplaats te Palestina.

Share |

Coronamaatregelen zijn staatsgreep

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 25-06-2020 22:38
De Coronamaatregelen zijn een goed voorbereide staatsgreep. De veiligheidsregio’s lijken hiervoor opgericht. Om onder omstandigheden bevoegdheden tot handhaving van openbare orde over te nemen van burgemeesters. De omstandigheid van de crisis is bewust bewerkstelligd door een terreurbeweging die samenwerkt met georganiseerde (ambtelijke) misdaad. Er is nooit een medische reden geweest voor de Coronamaatregelen. De Coronmaatregelen maken de kwaal erger. Dit is bewust en opzettelijk. Dat is ook aan de hand in verband met HIV en AIDS. En de kinderbescherming. De Kinderbescherming en Covid-19 zijn in de handen van dezelfde pedofielen.

Het is een beetje vreemd misschien het te hebben over de pedo-elite. Journalist Micha Kat van revolutionaironline heeft het daar steevast over. Allerlei mensen denken dat ze worden bestuurd door pedofielen die kinderen offeren en opeten. De waarheid hiervan is dat de Nederlandse kinderbescherming zich bewust en opzettelijk schuldig maakt aan gedwongen verdwijning van minderjarigen, mensenhandel, kindermisbruik en kindermishandeling. Op grote schaal. Zeer ernstig. Al heel lang. Door het hele land. Het lastige voor onderzoekers is dat de kinderbeschermers de privacy van de slachtoffers zo goed beschermen. En ook Amnesty International lovend is over de Nederlandse kinderbeschermers. Daarvoor is geen enkele grond.

De groep die zich onderscheidt van de rest als de Slimme Overheid of the Corporate Tribe en goede sier maakt met Deep Democracy is onderdeel van de harde kern van de georganiseerde misdaad in de zorg. Deze groep werkt samen met de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. En misleidt het publiek met betrekking tot joden. De groep is goed voorzien. Krijgt volop aandacht voor propaganda. En is drijvende kracht achter het nieuwe normaal. En de acceptatie van de terroristische veranderingen ten gevolge van de aanslagen in de VS 11 september 2001. De groep wordt geleid en getraind door veranderaars. Professionals die culturele interventies uitvoeren. Het zijn racisten, fascisten, antisemieten en pedofielen zonder schaamte.

Share |

Virus Waanzin bij voorbaat kansloos

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 24-06-2020 22:11
De mannen achter Virus Waanzin zijn lang niet van die lieve, vriendelijke, alles begrijpende personen als zij zich voordoen. Virus Waanzin is donderdag 25 juni 2020 eisende partij in een kort geding tegen de Staat met een dagvaarding in verband met Corona die bij voorbaat kansloos is. Elke jurist kan weten dat de dagvaarding van Virus Waanzin bij de rechter in kort geding geen enkele kans maakt. Gewoon omdat Virus Waanzin de verkeerde vorderingen instelt. En het verkeerde podium kiest om een politiek punt te maken.

De kansloze dagvaarding in combinatie met de niet aflatende propaganda van Virus Waanzin dat de Overheid alles verkeerd doet is een vorm van opruiing. Virus Waanzin die claimt een professioneel evenementen bureau te hebben ingehuurd kon weten dat afgelopen zondag problemen zouden kunnen ontstaan omdat Nederland al drie maanden thuis zit en de burgers het idee hebben dat ze genaaid worden door hun eigen Overheid. Virus Waanzin naait hen harder want Virus Waanzin levert geen oplossingen. Virus Waanzin wil dat de Coronamaatregelen worden opgeheven terwijl dat niet zal gebeuren als niet tevens de pandemie van het virus is bestreden.

Jurist Jeroen Pols van Virus Waanzin kan aan het feit dat de rechtbank Den Haag de rechter in het kort geding vervangt wegens verkoudheid zien dat de rechtbank Den Haag de Coronamaatregelen onverkort handhaaft. Had Virus Waanzin de vordering ingesteld dat huisartsen moet worden toegestaan om HCQ voor te schrijven in de eerste lijn dan had Virus Waanzin een kans gehad. De rechtbank heeft er immers ook belang bij dat zieke rechters en andere medewerkers snel, veilig en liefst goedkoop genezen van Sars-cov-19 besmettingen. Virus Waanzin zit met de Rechtbank in hetzelfde schuitje en kiest ervoor de strijd aan te gaan op gronden die op voorhand kansloos zijn.

Na het verlies in het kort geding zal Virus Waanzin meer klagen over de Overheid dat het niet deugt. Daar gaat het om bij Virus Waanzin. Om burgers op te naaien met argumenten die geen houtsnijden en demonstraties te organiseren waarbij de kans op rellen bestaat want de hooligans van Virus Waanzin willen knokken. Virus Waanzin imponeert als georganiseerde oppositie. Georganiseerde oppositie is een regelmatig toegepaste techniek om geluiden die het regiem niet zint in de kiem te smoren of een negatieve bijsmaak te geven. Meer waarschijnlijk is dat Willem Engels, Mordechai Krispijn en die maffe jurist Jeroen Pols beroepsprofiteurs zijn besmet met een narcistische persoonlijkheidsstoornis en een joekel van een autoriteitsprobleem.

Share |

Massamoord door Coronamaatregelen

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 23-06-2020 22:25
Het succes van het ZelenkoProtocol en het verbod op off-label gebruik in de eerste lijn van HCQ is objectief bewijs van schuld aan massamoord. Het verbod op HCQ is ook buitengewoon immoreel. Recent zijn bij onderzoek naar een vaccin tegen Covid-19 alle apen gestorven waarop het vaccin is getest. Dit soort tests zijn totaal overbodig omdat het ZelenkoProtocol succesvol kan worden ingezet.

Het protocol van doctor Zelenko tegen de gevolgen van Sars-cov-19 houdt in:

  • Hydroxychloroquine 200mg twee keer per dag vijf dagen lang;
  • Azithomycin 500mg een keer per dag vijf dagen lang;
  • Zink sulfaat 220mg een keer per dag vijf dagen lang.

Dit is wat doctor Zev Zelenko via Twitter over zijn protocol stelt en beweert:

We can END the COVID 19 pandemie if we put human lives before profit and politics. Identify patients who are at high risk to die & treat them WITHIN FIVE DAYS of onset symptoms. I had a 99.7% survival rate in my patients and an 84% reduction in hospitalizations.

Voorts bewijzen de ervaringen van huisarts Rob Elens (zelfzorgcovid19.nl) de effectiviteit van dit protocol. Aangezet door georganiseerde (ambtelijke) misdaad kiest het Kabinet voor de Coronamaatregelen. En voor investeringen van honderden miljoenen in vaccins die nog gemaakt moeten worden. De pandemie van het virus kan snel, goedkoop en veilig worden bestreden als huisartsen is toegestaan in de eerste lijn het ZelenkoProtocol toe te passen. Kost ongeveer 15 Euro per kuur van vijf dagen. Wat betekent dat wanneer iedereen dit recept krijgt de kosten van de bestrijding van de pandemie van het virus niet meer dan 255 miljoen EURO hoeft te kosten zonder ondernemingen te sluiten of evenementen af te blazen. Daaraan verdient de georganiseerde misdaad niks. 

Omdat ambtenaren ten onrechte en kennelijk in het belang van een bepaalde industrie artsen verbieden het ZelenkoProtocol toe te passen en patiënten ten gevolge daarvan sterven is er sprake van massamoord. Er kan zelfs gesproken worden van een internationaal misdrijf omdat er leefomstandigheden worden opgelegd die op de vernietiging van groepen mensen zijn gericht. Bovendien pleegt deze groep ambtenaren andere misdrijven zoals bedrog in verband AIDS en HIV. Dat heeft tot nu 30 miljoen medicijnmoorden geleverd. Ook in verband met CO2 bedriegt deze criminele groep de samenleving. Beweerd wordt dat CO2 verantwoordelijk is voor opwarming van de aarde terwijl dit helemaal niet kan omdat de Global Warming Potential of GWP van CO2 gelijkstaat aan één (bron: CBS). 

Nu in verband met Sars-cov-19 plegen bepaalde ambtenaren bewust obstructie om de pandemie van het virus niet met de snelle, goedkope en veilige middelen te bestrijden. Daarmee bedienen zij het (commerciële) doel van de vaccinatie lobby van the Bill & Melinda Gates Foundation cum suis. Dat is een vorm van oneigenlijke overheidsbemoeienis met de open markt voor bestrijding van de pandemie van Sars-cov-19. De samenleving heeft recht op HCQ.

Huisarts Rob Elens heeft in de media en anderszins kritiek gehad op zijn initiatief om het ZelenkoProtocol toe te passen. De empirische wetenschap bewijst dat hij gelijk heeft. De ambtenaren van het OMT en het RIVM willen formeel wetenschappelijk bewijs dat het ZelenkoProtocol veilig is en dragen op geen enkele manier bij aan de bewijsvoering. Dat is bewuste obstructie waardoor zij zich schuldig maken aan massamoord. De empirische wetenschap van dr Zelenko en huisarts Rob Elens is de normale manier om de pandemie van een virus snel, goedkoop en veilig te bestrijden.

Het is totaal verantwoord, adequaat, logisch en moreel juist Hydroxychloroquine, zink en azitromycine in te zetten bij de vroeg-interventie van covid-19. En bovenal is het wetenschappelijk normaal om ervaringskennis, empirie en practice based evidence binnen de wetenschap te benutten. In het een gepubliceerd document van 14 juni 2020 wordt dit door bioloog, arts, psychotherapeut en PNI-therapeut, Clement-Jan Verheecke toegelicht.

De Overheid moet haar zorgplicht nakomen. De Overheid kan en mag niet accepteren dat ambtenaren met hun beslissingen bijdragen aan de dood van mensen. En de ontwrichting van de economie en de samenleving anderszins. Bovendien kan iedereen zien aan de opkomst van Willem Engel, Mordechai Krispijn, Stichting Virus Waanzin en hun hooligans dat de strafbare Coronamaatregelen uitlokken dat opportunistische bewegingen de confrontatie met het bestuur zoeken en momentum creëren voor rellen en ongeregeldheden.

Share |

Document acties

Share |